Pri Vulkanizerstvu Furlan so na voljo različne dimenzije gum

Ne glede na vrsto vašega vozila ali vozil, ki jih uporabljate, morate redno preverjati, kakšne so vaše pnevmatike oziroma profil na njih. Dobre zimske gume - ne glede na dimenzije - lahko ugodno kupite v naših prodajalnah ali po spletu. Če poznate dimenzije gum, ki jih potrebujete, lahko nakup opravite kar prek naše spletne trgovine, kjer imate na voljo kar enajst različnih proizvajalcev, med kateri lahko izbirate: Debica, Dunlop, Fulda, Goodyear, Infinity, Kormoran, Michelin, Sava, Nokian, Hankook in Imperial. Če pa potrebujete pri izbiri malo pomoči, se osebno oglasite v eni izmed naših prodajaln in pomagali vam bomo pri nakupu.

dimenzije zimskih gum

Zimske gume dimenzije za različna vozila

Pri Vulkanizerstvu Furlan imajo za vas na voljo različne zimske gume dimenzije za osebna, tovorna, poltovorna terenska in SUV vozila. Če z nakupovanjem zimskih pnevmatik nimate prav nobenih izkušenj, je smiselno, da si pri tem poiščete neko pomoč, lahko tudi strokovno usposobljenega delavca na našem servisu. Ker se bliža čas, ko bo treba letne gume zamenjati za zimske, preverite dimenzije gum in se oglasite pri nas. Naproti smo vam stopili tudi tako, da smo cene zimskih gum znižali tudi di 35 % in da uporabnikom oziroma lastnikom naših kartic zvestobe omogočamo obročno odplačevanje. Je lahko še lepše? Kakovostne pnevmatike po ugodni ceni!

RAZNOVRSTNA PONUDBA ZIMSKIH GUM VULKANIZERTSVA FURLAN

Dimenzije vrhunskih zimskih gum Nokian Tyres

Podjetje Nokian Tyres je specializirano za pnevmatike, ki se odlično obnesejo v najtežjih vremenskih razmerah in so kos vsem izzivom. Ker smo uradni zastopnik za njihove zimske gume, so vam na voljo različne zimske gume dimenzije za vsa vozila. Ker gre za podjetje, ki je tudi ekološko osveščeno, boste lahko po cestah in brezpotjih varno švigali tudi z mislijo na to, da v čim manjši možni meri škodljivo vplivate na okolje. Obenem pa boste z vrhunskimi pnevmatikami popolnoma varni.

dimenzije dobrih zimskih gum