Cena vgradnih omar z drsnimi vrati je ugodna, saj so zelo vzdržljive

Vgradne omare, ki jih proizvajamo v podjetju Venge so zelo kvalitetne, saj so izdelane iz najkakovostnejših materialov. Prepričani smo, da nudimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Cenovno ugodne omare so zelo robustne in vzdržljive hkrati pa elegantne in prefinjene. Imajo zelo dolgo uporabno dobo. Pred nakupom je potrebno dobro premisliti o tem, kdo jo bo uporabljal in zakaj bo uporabljena. V primeru, da se sami ne morete odločiti kateri model bi bil za vas najprimernejši, vam z nasvetom pomagajo naši arhitekti. Za boljšo predstavo pa vam naredijo še 3d izris, ki vam nudi vizualno podobo opremljenega prostora. Cenovno ugodna vgradna omara je sestavljena iz dveh delov: iz notranjosti in zunanjosti. Notranjost predstavljajo razni obešalniki, police, obešalne palice, predali, ki skrbijo za optimalno izrabo prostora. Notranjost je tudi razsvetljena z modernimi svetili, ki nudijo diskretno svetlobo, ki ni moteča kot stropna svetila v sobi. Zato lahko brez skrbi odprete in zaprete omaro brez da bi zmotili partnerjev spanec. Zunanjost pa predstavljajo drsna vrata, ki imajo lahko lesena ali steklena polnila. Izbirate lahko med lesenimi površinami v čudovitih sijaj in mat barvah ter v lesnih dekorjih, ki pričarajo čudovit videz vgradne omare. Vgradna omara z drsnimi vrati iz stekla ima lahko sijajen ali mat videz.

VGRADNA OMARA ZA POD STOPNICE ALI KAKŠEN DRUG IZDELEK?


Cenovno ugodne vgradne omare so primerne za vgradnjo tudi pod stopnice

V spalnicah, dnevnih sobah, kuhinjah, otroških sobah, predsobah oziroma vsepovsod, kjer je potreben prostor za shranjevanje, se uporabljajo vgradne omare. Cena vgradne omare je odvisna od velikosti oziroma elementov, ki sestavljajo notranjost. V našem prodajnem programu imamo tri različne modele. Prvi model je cenovno najugodnejša standardna izvedba, drugi model je Uno, ki ima klasičen dizajn in čudovit eleganten izgled. Ker pri tem modelu ni potrebe po namestitvi mreže, lahko notranjost prilagajate povsem po vaših željah. Uno nudi kakovostne materiale drsnih vrat, kvalitetno okovje. Tretjii model je Cornice, njegova značilnost je širina elementov do dveh metrov. Ker nima vmesnih elementov, ki bi nudili podporo ostalim elementom, je model Cornice popolnoma prilagodljiv, funkcionalen in estetski. Vgradne omare z drsnimi vrati zahtevajo za vgraditev zelo malo prostora. Zato so primerne tudi za vgradnjo pod spuščen strop ali pod stopnice. Vgradna omara pod stopnicami je nepravilnih oblik zato jo je potrebno izdelati po meri. Zaradi nestandardnih dimenzij je potrebno prostor, ki je na voljo natančno izmeriti in notranjost oblikovati tako, da dobimo čim več prostora za shranjevanje.

vgradna omara z drsnimi vrati iz stekla


Steklena drsna vrata cenovno ugodnih vgradnih omar nudijo dobro preglednost

Vgradna omara z drsnimi vrati omogoča najboljšo organiziranost shranjenih stvari. Če se uporablja v spalnici, se v njej običajno shranjujejo oblačila in dodatki. Nekateri shranjujejo v njej tudi pripomočke za likanje, športno opremo in podobno. V dnevnih sobah se uporabljajo kot regali, v katere se lahko shrani zelo veliko stvari. V otroških sobah so zelo priročne, saj nudijo zelo veliko shranjevalne površine za oblačila in igrače. Za otroško veselje imamo na voljo razne dekorje s katerimi okrasimo cenovno ugodna drsna vrata. Omare v predsobah običajno služijo za shranjevanje čevljev in ostalih stvari.

cena gradne omare z vodili


Vodila za cenovno ugodne vgradne omare so neslišna kar je zelo dobra lastnost

Vodila za vgradne omare, ki jih uporabljamo, so visoke kvalitete. Že vrsto let sodelujemo z nemškim podjetjem Raumplus, ki je proizvajalec kakovostnih vodil. Vgradimo jih lahko v vse podlage, zato so neopazna. Njihova prednost je tudi, da jih lahko vgradimo v prostore s problematično stropno ali stensko konstrukcijo, kjer talni del nosi njihovo celotno težo. S tem ostane strop neobremenjen. V teh primerih Imajo protiprašno zaščito, zaradi katerih so neslišna, kar je še posebej priročno v zgodnjih jutranjih ali poznih večernih urah, ko ne bi radi povzročali hrupa, ki bi motil druge. Podjetje Raumplus proizvaja tudi profile, k imajo kakovostno površinsko obdelavo, s katerimi je mogoče sestaviti cenovno ugodno vgradno omaro z drsnimi vrati, ki so višja od 3 metrov in težja od 180 kilogramov.