Vgradna omara - kvaliteta in ugodna cena v mizarstvu Venge

Mizarstvo Venge je slovensko podjetje, ki ima 15-letno tradicijo izdelovanja vgradnih omar in ostalega kakovostnega pohištva po meri. V našem salonu vgradnih omar z drsnimi vrati na Opekarski 13 v Ljubljani vas čaka strokovna ekipa svetovalcev, izvedbenih načrtovalcev in monterjev, ki bodo s svojim znanjem in izkušnjami uspeli uresničiti vse vaše želje in ideje kvalitetno, hitro in zanesljivo. Izbirate lahko med različnimi barvami vgradnih omar ter notranjostjo vgradnih omar, drsna vrata so lahko iz stekla ali lesa, nudimo pa tudi vodila za vgradne omare različnih kakovosti. V kolikor želite imeti vgradno omaro pod stopnicami, v kopalnici ali spalnici nas kontaktirajte.

vgradna omara brez vrat


Vgradna omara - notranji in zunanji vidni del

Vsaka vgradna omara, ne glede na to, katero boste izbrali je sestavljena iz dveh delov, notranjega in zunanjega dela. Notranji del vgradne omare ni viden, a je pomemben iz funkcionalnosti, saj boste tako določili razpored oblačil v njej. Izbirate lahko med tremi različnimi načini izdelave notranjost vgradnih omar: klasična notranjost, sistem Uno in Cornice. Za zunanji del, ki je viden, funkcionalnost ni bistvenega pomena, seveda pa je pomemben videz. Izbirate lahko med vgradno omaro z drsnimi vrati iz stekla ali lesa s pripadajočimi vodili za vgradne omare ali pa se odločite za običajna vratna krila, odvisno seveda od prostora, kjer bo vgradna omara na primer pod stopnicami, v spalnici, kopalnici ali predsobi).

PREVERITE KATALOG VGRADNIH OMAR Z DRSNIMI STENAMI


Vgradne omare z drsnimi vrati izkoristijo prostor

V kolikor se odločite za nakup vgradne omare z drsnimi vrati je pomembno da veste, da je lahko takšna vgradna omara z drsnimi vrati vgrajena od zidu do zidu, od stranice do zida in od tal do stropa. V večini primerov je vgradna omara z drsnimi vrati narejena od in do obodonih površin, razen v primeru, kadar stranke zahtevajo določeno višino ali dolžino. Prepričani smo, da bo v našem podjetju vsak našel svojo vgradno omaro z drsnimi vrati, ki bo funkcionalna in prijetna na pogled.

vgradne omare z drsnimi vrati za hišne prostore