Kovinski premični regali in arhivske omare za optimalen izkoristek prostora

Podjetje Tokas d.o.o. že 14 let uspešno ponuja visokokakovostne izdelke, strokovno pomoč in podporo strankam na področju zaključnih del v gradbeništvu in v gradbenem inženiringu. Del naše široke ponudbe so tudi praktični kovinski premični regali in arhivske omare, ki predstavljajo odlično rešitev za vse, ki potrebujete dodaten prostor v skladišču, nimate pa možnosti širitve prostora. Zaradi enostavnega premikanja ter velike izbire dimenzij in oblik so premične arhivske omare primerne za vsak prostor, v njih je mogoče shranjevati manjše in večje predmete. Kovinski premični regali so uporabni za skladiščenje v trgovini, industriji, v knjižnicah, arhivih, gostinstvu, zdravstvenih in drugih institucijah. Tudi v vaši domači pisarni lahko za shranjevanje papirne dokumentacije uporabite premične kovinske arhivske omare.

Ponudba premičnih regalov vključuje tudi cenovno ugodne skladiščne regale različnih vrst:

  • polični regali omogočajo shranjevanje najrazličnejših manjših in srednje težkih predmetov, odlikujejo jih premična in prilagodljiva nastavitev, stabilnost, nosilnost in nizka cena;
  • paletni regali so hitro nastavljivi, močni in stabilni ter uporabni za srednje in težko kosovno blago;
  • konzolni regali so primerni za skladiščenje podolgovatih predmetov, kot so deske, paličasti predmeti, pipe in podobno.

PONUDBA OSTALE SKLADIŠČNE OPREME


Premične arhivske omare za shranjevanje papirne dokumentacije

Kovinski premični regaliPremične arhivske omare so predvsem namenjene shranjevanju vseh vrst arhivskega gradiva, raznih dokumentov, poročil, pogodb in drugih pomembnih predmetov, ki naj ne bi bili dosegljivi vsakomur. Za največjo možno zaščito teh dragocenih predmetov bodo poskrbele visokokakovostne kovinske arhivske omare, ki so odporne na udarce in agresivne kemične elemente, vsebina arhivske omare pa je varna tudi pred požarom.

Tako kot bodopremičnikovinski regali poskrbeli za urejeno okolje v skladišču ali trgovini, bodo tudi premične kovinske arhivske omare poskrbele za urejenost vaše domače pisarne. Premične arhivske omare po meri lahko postavite kamorkoli in s tem maksimalno izkoristite prostor v pisarni. Kovinsko arhivsko omaro lahko dobite tudi v barvi, ki se bo ujemala s pohištvom in videzom vaše pisarne.

Poskrbite, da bo vaša dokumentacija na varnem. Obiščite nas in se prepričajte o številnih prednostih, ki jih prinašajo naši kovinski premični regali in arhivske omare. Naša visokokakovostna ponudba nas uvršča v sam vrh ponudnikov montažno regalnih sistemov.

Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani!

Tokas d.o.o. | Kovinski premični regali, premične arhivske omare, kovinske arhivske omare - povezave do naše spletne strani:
  • Kovinski premični regali
  • Premične arhivske omare
  • Kovinske arhivske omare