Kovinski regali različnih vrst

Ste siti nereda? Ne veste več, kam bi spravili stvari? Rešil vas bo praktičen in kvaliteten kovinski regal!

Regali za trgovine

Regali za trgovine in skladišča

Ena izmed pomembnejših predpostavk za uspešnost trgovine ali podjetja je urejeno okolje. Urejenost ni važna le zaradi videza, ampak predvsem zaradi praktičnosti: če je vsaka stvar na svojem določenem mestu, vedno vemo, kje se nahaja in ne izgubljamo časa z iskanjem. Ta cilj je dosegljiv z izbiro pravilnega pohištva in opreme. Sem spadajo omare, police, predalniki in regali. Slednji so primerni predvsem za skladiščenje večjih količin materiala. Najboljši so kovinski regali, saj zagotavljajo stoodstotno stabilnost, robustnost in trpežnost. Primerni so za skladiščenje v najrazličnejših okoljih, kamor spadajo knjižnice, arhivi, trgovine, pisarne, skladišča in poslovni prostori. Velikokrat jih ljudje izbirajo tudi za domačjo uporabo - na primer za v delavnice, garaže ali kleti.

KOVINSKI REGALI PO UDOGNI CENI

Kovinski regali - različni modeli

Trgovinski regaliV naši podudbi so na voljo regali različnih vrst. Najbolj razširjeni so paletni regali, ki so primerni bodisi za manjša kot večja skladišča in omogočajo neposreden dostop do palet. Njihova prednost je v tem, da so zelo fleksibilni, saj se prilagajajo velikosti, teži in obliki palet. Delijo se v širokoprehodne, ozkoprehodne, premične, teleskopske in drive-in regale. Slednji se uporabljajo za skladiščenje velikih količin blaga iste tipologije. Zelo priljubljeni so tudi konzolni regali. Njihova posebnost je ta, da nimajo sprednjih nosilcev, ki bi ovirali nameščanje in prevzemanje blaga. To omogoča skladiščenje tudi zelo dolgega in težkega blaga (npr. jeklene palice, cevi, gradbeno pohištvo in les, kovinske plošče, bela tehnika). Konzolni kovinski regal je lahko enostranski ali dvostranski.

Kovinski regal - kvaliteten in trpežen material

Kovinski regali morajo zagotavljati stoodstotno robustnost in trpežnost, saj morajo dolgo časa prenašati zelo velike obremenitve. Nadvse pomembno je, da so skrbno izdelani in sestavljeni iz visoko kakovostnih materialov. Prav vse strukturne komponente naših regalov so izdelane iz visoko kvalitetnega cinkanega jekla. Ta poseben material zagotavlja primeren nivo elastičnosti. Cinkano jeklo naših proizvodov je opremljeno s certifikati o kakovosti. Naše strokovno osebje vam bo pomagalo pri izbiri pravilne rešitve za vaš prostor. Skupaj z nami boste lahko do potankosti načrtovali postavitev elementov in tako izbrali dimenzije regalov ter ustrezen model. Kovinski regali so na voljo po meri, saj si želimo ugoditi potrebam in željam prav vsake stranke.

Tokas | Kovinski regali, kovinski regal, regali za trgovine - povezave do naše spletne strani:
  • Kovinski regal
  • Regali za trgovine