Raznovrstna skladiščna oprema

Za vsakršno skladiščno poslovanje je nujna kakovostna skladiščna oprema, ki vam omogoča dobro in ekonomično skladiščenje raznovrstnega blaga. Nobeno skladišče namreč ne more dobro funkcionirati, če je oprema nekakovostna. Glede na velikost vašega skladišča in material, ki ga želite skladiščiti, si izberite tudi ustrezno opremo. V podjetju Tokas so vam na voljo najbolj kakovostne skladišče police, skladiščni regali (paletni, konzolni), drive-in sistemi, kovinski podesti in stopnišča. Ponujamo popolno opremo za skladišča, arhive, trgovine, poslovne prostore, knjižnice itd. Poleg tega se ukvarjamo tudi z inženiringom in zaključnimi deli v gradbeništvu. Z našo skladiščno opremo boste zanesljivo dosegli to, kar je bistveno za vsakršno skladiščenje: varnost, preglednost in hitro dostopnost do blaga.

 

Sodobno skladiščno poslovanje

Sodobno življenje in hiter tempo na vseh področjih delovanja zahtevata prilagajanje tako v zasebni kot v poslovni sferi. Temu se morata prilagoditi tudi skladiščno poslovanje in posledično tudi skladiščna oprema. To lahko dosežete s pravilnim pristopom, ki v najboljši možni meri izkoristi vaš prostor, tako da so skladiščni regali ali skladiščne police razporedite čim bolj funkcionalno. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju skladiščne opreme vam bomo svetovali pri izbiri in razporeditvi, poskrbeli pa bomo tudi za montažo.

 

Skladiščna oprema in inženiring

V podjetju Tokas se lahko pohvalimo s 14-letno tradicijo na področju inženiringa in zaključnih del v gradbeništvu, v naši ponudbi pa je že vrsto let tudi raznovrstna montažna skladiščna oprema, na primer skladiščni regali in police. Naš cilj je vedno zadovoljna stranka, ki se jih je v tem času nabralo že prek tisoč. To svoje strmenje uresničujemo tako, da je pri nas na voljo le oprema za skladišča najbolj kakovostnih evropskih in slovenskih proizvajalcev, ki jo nadgradimo še s strokovnim svetovanjem in kakovostno montažo. Tako že vrsto let zagotavljamo uspešno skladiščno poslovanje. Z morebitnimi vprašanji se lahko na nas obrnete po telefonu, prek spletne strani, lahko pa se oglasite tudi v pri nas v Grosupljem.

 

Tokas | Skladiščna oprema, skladiščno poslovanje, skladiščni regali, skladiščne police – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota: IOC MILES
Naslov
Industrijska cesta 1
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
Tel: 01 56 310 30
Faks: 01 56 310 31
Seznam fraz
skladiščna oprema, skladiščno poslovanje, skladiščni regali, skladiščne police
ZEMLJEVID