Ognjevarne arhivske omare

Velikokrat se tako pri poslovnih subjektih kot pri zasebnikih pojavi vprašanje, kako varno shraniti dokumente. Mnogi v ta namen uporabljajo arhivske omare, ki jih je sicer mogoče zakleniti, niso pa ognjevarne in zaščitene pred drugimi vplivi. Za to, da so dokumenti urejeno pospravljeni to sicer zadošča, še zdaleč pa takšne arhivske omare niso ustrezne za shranjevanje dokumentacije, ki jo želite (ali morate) trajno hraniti in zaščititi. Za resnično varno shranjevanje različne dokumentacije je primerna le kovinska arhivska omara, izdelana ravno z namenom, da so dokumenti ne le shranjeni in urejeni, ampak predvsem zaščiteni pred različnimi nevarnostmi. Zato so naše omare ognjevarne, zaklepa pa jih cilindrična ključavnica.

 

Arhivske omare – za zaščito pred krajo poskrbi cilindrična ključavnica

Shranjevanje poslovne in osebne dokumentacije je nekaj, kar mnogi razumejo kot 'nujno zlo', neprijetno in nepomembno početje, zapravljanje časa in prostora. Pa pravzaprav ni tako. Arhivske omare vsebujejo pomembne dokumente, ki potrjujejo resničnost ali neresničnost nečesa, morda naše poslovne skrivnosti in podobno. Žal so tudi kraje različnih dokumentov vedno pogostejše (predvsem na poslovnem področju), zato je kovinska arhivska omara s cilindrično ključavnico pametna odločitev. Naše omare imajo sistem zapiranja s posebej ojačenimi dvokrilnimi kovinskimi vrati, držalo pa izkorišča sprednji rob vrat. Tako bodo vaši dokumenti varno zaščiteni pred dolgimi prsti.

 

Ognjevarna arhivska omara

V podjetju je kar nekaj dokumentov, ki jih je treba hraniti dlje časa, nekatere celo trajno, zato je treba poskrbeti, da so ti dokumenti tudi v primeru nesreč, kot je požar, varno shranjeni. Arhivske omare, ki jih nudimo v podjetju Tokas, vam to omogočajo. Izdelane so iz visoko kakovostni materialov, ki zaščitijo njihovo notranjost, zato so omare ognjevarne in zaščitena pred drugimi poškodbami. Kovinska arhivska omara je tudi praktična, saj lahko police v njej poljubno nameščate, dodana pa je tudi cilindrična ključavnica. Nismo pa pozabili tudi na videz: naše arhivske omare so na voljo v različnih barvah, tako da jih boste zlahka umestili v prostor.

 

Tokas | Arhivska omara, ognjevarne omare, skladiščna oprema, kovinska omara, cilindrična ključavnica – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota: IOC MILES
Naslov
Industrijska cesta 1
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
Tel: 01 56 310 30
Faks: 01 56 310 31
Seznam fraz
arhivske omare, ognjevarne omare, arhivska omara, kovinska omara, cilindrična ključavnica
ZEMLJEVID