Skladiščni regali za vrhunsko opremljen skladiščni prostor

Skladiščni regaliV podjetju Tokas d.o.o. se že vrsto let posvečamo izdelkom, kot so skladiščni regali, ki vsako skladišče spremenijo v funkcionalen in smiselno opremljen prostor. Polični regali ali stalaže so ključne za uspeh vsakega podjetja, saj z njimi v največji možni meri izkoristimo prostor, ki nam je na voljo. Pri nas vam poleg ustreznih skladiščnih regalov nudimo tudi strokovno svetovanje v zvezi z opremljanjem skladišča, pri čemer bomo upoštevali vrsto skladiščenega blaga, vaše potrebe in seveda velikost skladiščnega prostora. Čeprav se sliši neverjetno, lahko skladiščni regal pomeni bistveno razliko v vašem poslovanju.

Polični skladiščni regali
Poleg paletnih, konzolnih in drive-in regalov ter podestov in stopnišč so v podjetju Tokas na voljo tudi polični skladiščni regali oziroma stalaže. Te so odlična rešitev, če ne potrebujete paletnega sistema za skladiščenje, nanje pa zlahka ročno naložite različne izdelke. Ti klasični skladiščni regali so cenovno ugodni, imajo visoko nosilnost in so primerni za večetažne strukture do višine 8 metrov. S pomočjo naših strokovnjakov bodo regali razporejeni tako, da boste do njih čim laže in hitreje dostopali, s čimer boste prihranili veliko časa, energije in stresa. Polični regali so tudi izjemno prilagodljivi, kar pomeni, da se enostavno prilagodijo prostoru in vašim željam.

StalažePrilagodljive stalaže oziroma skladiščni regali za različne izdelke

Danes postaja vedno bolj jasno, da je skladiščenje različnega materiala na področju poslovanja izjemno pomembno. Pravi skladiščni regali so takšni, da ustrezajo blagu, ki ga nameravate skladiščiti, njegovi količini, velikosti in masi. Skladiščni regal se lahko popolnoma prilagodi prostoru, upoštevati pa moramo tudi razporeditev transportnih poti in izhodov. Če se boste oglasili pri nas, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri ter vaš skladiščni prostor spremenili v funkcionalno in praktično skladišče. Polični skladiščni regali Tokas - skladiščenje po vaši meri.

Tokas | Skladiščni regali, polični regali, stalaže, skladiščni regal - povezave do naše spletne strani:
  • Skladiščni regali
  • Polični regali
  • Stalaže
  • Skladiščni regal