Plastični zabojniki, plastične omare, PVC omare in ostali PVC program

PVC program podjetja Tokas inženiring vključuje plastične zabojnike, plastične omare ter PVC omare, ki pomenijo idealno rešitev za shranjevanje majhnih in večjih predmetov, pripomočkov in orodja iz plastike, kovine, lesa in drugih materialov. Plastično omaro, PVC omaro in druge plastične zabojnike je mogoče med seboj kombinirati in povezovati v konzole in samostoječe strukture, s čimer zagotovite maksimalen izkoristek prostora. Plastični zabojniki in ostali PVC program je na voljo v različnih barvah in oblikah, tako da se prilega vsem prostorom. Primerni so za industrijo, skladišča, arhive, trgovine, poslovne prostore, bolnišnice, farmacijo ali za domačo garažo.


PVC je material z izredno široko uporabo, saj nudi varnost (je netoksičen), kemično stabilnost, fleksibilnost, sterilnost ter je trenutno eden izmed najboljših materialov, ki optimalno združuje kvaliteto in varnost po ugodni ceni.

 

Plastični zabojniki

Plastični zabojniki so narejeni iz plastičnih mas in jih lahko po potrebi izpostavimo tudi ekstremnim temperaturam (od – 40 stopinj Celzija do + 80 stopinj Celzija). Zaradi vzdržljivih materialov so odporni na kisline, raztopila in motorno olje. Plastične zabojnike odlikuje zelo močna struktura, ročaji, s katerimi je zabojnike mogoče udobno in enostavno prenašati, ter možnost pritrditve na stensko stojalo z nosilci. Možnosti uporabe so praktično neomejene.

 

Plastične PVC omare

Plastične PVC omare so primerne za varno in pregledno shranjevanje najrazličnejših večjih ali manjših predmetov in so sestavljene iz dveh fiksnih nosilnih sten na zadnji strani ter iz dveh drsečih sten spredaj. Plastične PVC omare so relativno lahke, ponujajo veliko shranjevalnega prostora in jih je zaradi estetskega videza mogoče postaviti v katerikoli prostor, kjer so potrebne. Tako so pogosto tudi del skladiščne opreme, saj se jih da dobro kombinirati s skladiščnimi regali.

 

Prednosti in uporabnost plastičnih zabojnikov, plastičnih omar in ostalega PVC programa

Plastični zabojniki, plastične omare, PVC omare in ostali PVC program je varen za uporabo, fleksibilen, zanesljiv in vzdržljiv. Je higieničen in enostaven za vzdrževanje. Zaradi odličnih lastnosti PVC program tudi pri zelo visokih ali zelo nizkih temperaturah ohrani svojo obliko in obstojnost.  Plastični zabojniki in omare so odporne proti agresivnim kemičnim elementom, zato je v njih mogoče shranjevati tudi občutljive dokumente in drugo blago.


Zaradi fizičnih lastnosti PVC materiala je plastično PVC omaro mogoče izvesti v različnih, prosojnih ali barvnih različicah ter številnih estetskih oblikah, tako da se prilegajo v vsak prostor. Možnosti uporabe plastičnih zabojnikov in omar so skoraj neomejene, saj so primerni za vse prostore in za shranjevanje najrazličnejših predmetov. Preglejte našo ponudbo in izbirajte med plastičnimi zabojniki in PVC omarami, ki se najbolje prilegajo vašim potrebam.

 

Tokas | Plastični zabojniki, plastične omare, PVC omare, PVC program, arhivske omare – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota: IOC MILES
Naslov
Industrijska cesta 1
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
Tel: 01 56 310 30
Faks: 01 56 310 31
Seznam fraz
plastični zabojniki, plastične omare, pvc omare, pvc program, plastična omara, pvc omara
ZEMLJEVID