Inox oprema - nerjaveči inox izdelki

Pri nas se najde kvalitetna inox oprema, ki jo sestavljajo nerjaveče jeklo, nerjaveča pločevina in še marsikateri drugi inox izdelki.

Inox regal

Nerjaveče jeklo za dolgo življenjsko dobo

Inox oprema je izdelana s posebnimi materiali in tehnikami, ki zagotavljajo dolgotrajnost izdelka. Bistvena značilnost, s katero se lahko pohvalijo inox izdelki, je zaščita proti nastajanju rje. Zaradi tega se navadno uporabljajo predvsem za zunanje prostore, saj jih vlaga, dež in hude vremenske razmere ne pokvarijo. Nerjaveče jeklo se v zadnjih letih vse bolj uporablja, saj so jeklene konstrukcije zelo vzdržljive in mnogo lažje od konstrukcij, izdelanih z drugimi materiali. Pri nas je na voljo sledeča oprema iz inoxa: nerjaveča stojala, inox regali in inox police, inox regali za opremo hladilnic, nerjaveče vrtno pohištvo ter nerjaveča pločevina.

Inox izdelki - kakovost na prvem mestuInox izdelki

Pri nas lahko stranke najdejo vse mogoče rešitve za skladiščenje in pospravljanje velikih količin materiala. Na voljo so namreč najrazličnejše inox police in regali. Polični sistem je primeren predvsem za manj ali srednje težko blago, njegova prednost pa je v možnosti konstrukcije več etažnih struktur, ki lahko segajo do 8 metrov visoko. Paletni regal v nerjavečem jeklu omogoča hitro nastavitev in je primeren za srednje in težko blago. Konzolni sistem je mišljen predvsem za skladiščenje podolgovatih elementov, kot so npr. deske, palice, pipe in podobno. Inox oprema zajema tudi nerjavečo pločevino, nerjaveča stojala in stopnice; vsi ti inox izdelki garantirajo visoko vzdržljivost in varnost.

Inox oprema - nerjaveče vrtno pohištvo

Zato, da lahko brezskrbno uživate na odprtem, poskrbimo mi z našim programom nerjavečega vrtnega pohištva. Vsak kos vrtne garniture vas bo spremljal dolgo let, saj ga vlaga, dež, sonce in ostali vremenski pojavi ne bodo uničili. Nerjaveče jeklo se uporablja v nosilnih predelih pohištva, saj se ne kvari in zato garantira dolgotrajno varnost in stabilnost. Naša ponudba vrtnega pohištva je pestra in primerna za vse okuse.


Oglejte si inox opremo v naši ponudbi in se odločite za investicijo, ki bo dolgo let obdržala svoj sijaj!

Tokas | Inox oprema, nerjaveče jeklo, lestve, inox izdelki - povezave do naše spletne strani:
  • Nerjaveče jeklo
  • Nerjaveča pločevina