Stopnišča - Kovinsko stopnišče v skladišču

Velika skladišča so navadno zgrajena v več nivojih, na katerih je razporejeno različno blago. Za vsako skladišče je bistvenega pomena, da so vsi izdelki pregledno in smiselno razporejeni ter da so v vsakem trenutku čim preprosteje dostopni tudi osebno. Najbolj učinkovita rešitev so stopnišča oziroma kovinske ali jeklene stopnice. Cena posameznega stopnišča je odvisna od velikosti in dodatkov, ki so na voljo. Takšna stopnišča pa seveda niso primerna le za skladišča, temveč jih po vaši želji lahko namestimo tako rekoč kamor koli – v delavnico, poslovni prostor ali kam drugam. V podjetju Tokas vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali pri izbiri najboljše rešitve.

 

Skladiščna stopnišča

Imate skladišče ali delavnico, pa želite med seboj povezati več nivojev? Vas zanima, kakšna stopnišča so v ta namen najprimernejša? Oglasite se v podjetju Tokas! Kovinsko stopnišče je v skladiščnem prostoru, ki se razteza v več nivojih, nujno potrebno in je tako praktično del skladiščne opreme. Takšna stopnišča namreč povezujejo različne nivoje in podeste med seboj, kar je bistveno za dober pregled nad celotnim prostorom in materialom. Ker so takšna stopnišča navadno v skladiščih ali delavnicah, so zasnovana tako, da so kovinske / jeklene stopnice primerne za velike obremenitve, ne samo v smislu nosilnosti, temveč tudi glede obrabe materiala.

 

Kovinske / jeklene stopnice za varen korak

Kot pri vsakem delu sta tudi v skladišču bistvenega pomena dve stvari: učinkovitost in varnost. Stopnišča v skladišču lahko poskrbijo za eno in drugo – če se seveda odločite za kakovostno kovinsko stopnišče, ki je za takšen delovni prostor tudi edino ustrezno. Kovinske oziroma jeklene stopnice (cena stopnišča je odvisna od njegove velikosti) varno povežejo različne nivoje, saj so opremljene tudi z varnostno ograjo. Ker so stopnišča izdelana namensko, so izjemno prilagodljiva na različne razmere in prostorske zahteve in dopuščajo izjemno visoke obremenitve. In kar je še pomembneje – dosegajo najvišjo možno raven varnosti.

 

Tokas | Stopnišča, kovinsko stopnišče, kovinske stopnice, kovinske stopnice cena, podesti – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota: IOC MILES
Naslov
Industrijska cesta 1
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
Tel: 01 56 310 30
Faks: 01 56 310 31
Seznam fraz
stopnišča, kovinsko stopnišče, kovinske stopnice, kovinske stopnice cena, jeklene stopnice
ZEMLJEVID