Skladiščni regali - kovinski skladiščni regalPolični regali

Ne glede na to, kako velik je vaš skladiščni prostor in kakšnih dimenzij je blago, ki ga želite tem shranjevati, je bistveno predvsem to, da so skladiščni regali (polični, konzolni, paletni regali) ustrezno nameščeni in da je prostor čim bolj funkcionalno izkoriščen. Skladiščni regal / stalaže so odlična rešitev za raznovrstno blago, mi pa vam bomo pomagali pri izbiri in ustrezni razporeditvi. Ker so v podjetju Tokas na voljo skladiščni regali vrhunskih proizvajalcev, bodo vrsto let služili svojemu namenu. Oglejte si našo spletno stran, nas pokličite ali se osebno oglasite pri nas – zanesljivo boste s pomočjo naših svetovalcev našli najbolj idealno rešitev.

 

Polični skladiščni regali

Kadar ne potrebujete paletnega sistema za shranjevanje oziroma skladiščenje različnega blaga, so najustreznejša izbira skladiščni polični regali. Z našimi svetovalci bomo preučili, kateri regali za skladišča oziroma stalaže bodo najbolj funkcionalni za vaš prostor, ter kako polični kovinski regal za skladišča namestiti. Takšni polični skladiščni regali so namenjeni manjšim in srednje težkim kosom blaga. Nanje lahko ročno nalagate različen material, niso pa namenjeni shranjevanju palet in nakladanju z viličarjem. Nanje boste torej zlahka namestili manjše kose blaga, ki bodo vedno na dosegu roke. S smiselno razporeditvijo boste dosegli hitro dostopnost, ker so skladiščni polični regali nastavljivi, pa tudi prilagodljivost.

 

Kovinski skladiščni regal

Polični regali so izdelani iz kakovostnega pocinkanega jekla, ki je zelo vzdržljivo. Velika prednost, ki jo uporabnikom nudijo takšni regali, je tudi stabilnost. Primerni so tako za sestavljanje enojnih kot večetažnih struktur. Skladiščni regali lahko sežejo v višino do 8 metrov, nosilnost stojk pa je 4800 kilogramov. Celoten sistem je zelo prilagodljiv, kar pomeni, da ga boste po potrebi zlahka opremili z različno dodatno opremo. Velika prednost , ki jo nudi skladiščni kovinski regal, je tudi ugodna cena, kar je pri opremljanju tako velikih prostorov zelo pomemben faktor. Pokličite nas in spremenite svoj skladiščni prostor v funkcionalno in hitro dostopno skladišče – s skladiščnimi regali podjetja Tokas!

 

Tokas | Skladiščni regali, kovinski regal, polični regali, stalaže, paletni regali – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota: IOC MILES
Naslov
Industrijska cesta 1
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
Tel: 01 56 310 30
Faks: 01 56 310 31
Seznam fraz
skladiščni regali, kovinski regal, polični regali, stalaže, skladiščni regal
ZEMLJEVID