Kovinski podesti in jeklene konstrukcije

Podesti so po Slovarju slovenskega knjižnega jezika večje ploskve na koncu stopnic ali med njimi, lahko pa tudi dvignjen del tal. Glede na to, da je tako pri skladiščenju kot pri kakršni koli drugi uporabi prostora vsi stremimo k temu, da bi prostor čim bolje izkoristili, so kovinski podesti odlična rešitev. Zakaj? Ker kovinski podest izkoristi prostor tudi v višino, ki večkrat ostane popolnoma neuporaben in neizkoriščen. Zaradi jeklene konstrukcije imajo podesti izjemno visoko nosilnost, kar pomeni, da jih lahko uporabljate tako za potrebe skladiščenja kot tudi za delovno površino.

 

Podesti za skladiščenje in preglednostKovinski podest

V vsakem skladišču ali arhivu pomembno vlogo igra tudi preglednost oziroma dostopnost do skladiščenega materiala. V tem primeru so lahko podesti kot naročen. Kovinski podest namreč lahko namestite tudi na vrh regalov. Tako boste maksimalno izkoristili prostor, hkrati pa bo prostor mnogo bolj pregleden. Lahko se boste namreč brez težav sprehodili po podestu in natančno pregledali razporeditev blaga v skladišču. Podesti so lahko tudi samostojna konstrukcija. Postavljeni so na različnih višinah, odvisno od tega, kakšne možnosti ponuja vaš prostor. Kovinski podesti so zaradi jeklene konstrukcije zelo stabilni in imajo visoko nosilnost. V podjetju Tokas inženiring d.o.o. vam nudimo tudi kakovostne aluminijaste lestve, ki so varne in enostavne za prenašanje.

 

Kovinski podest po vaši meri

Kovinski podesti so skladiščna oprema, ki pomeni odlično izkoriščenost prostora, kar na področju skladiščenja in logistike vedno pomeni dodatno korist. Želite s podesti dopolniti tudi vaše skladišče ali delovni prostor, pa ne veste, kako se zadeve lotiti ali kakšna namestitev bi bila najučinkovitejša? Odgovor je na dlani – pokličite nas in naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bodo podesti in jeklene konstrukcije natanko tam, kjer je za vaš prostor najustreznejše. Gre namreč za zelo prilagodljiv sistem, s katerim bomo izdelali kovinski podest po meri vašega skladišča ali delavnice ter ga v najkrajšem možnem času tudi namestili. Kovinski podesti bodo postavili piko na i vašemu prostoru!

 

Tokas | Kovinski podesti, skladiščni regali, jeklene konstrukcije – povezave do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Poslovna enota: IOC MILES
Naslov
Industrijska cesta 1
1290 Grosuplje
Spletna stran
E-pošta
Tel: 01 56 310 30
Faks: 01 56 310 31
Seznam fraz
podesti, kovinski podesti, kovinski podest, jeklene konstrukcije
ZEMLJEVID