Paletni skladiščni regali za vsako skladišče

Pri skladiščenju večjih kosov blaga je še toliko bolj kot pri manjšem materialu pomembno, da je prostor ustrezno opremljen, da je blago z lahkoto dostopno, predvsem pa da je varno shranjeno na stabilnih policah. Paletni skladiščni regali so nujna oprema vsakega skladišča, ki namerava sprejeti palete. Ker so to navadno precej veliki prostori, je organizacija kar zajeten logistični problem. Kako naj bodo paletni regali razporejeni, da bo prostor maksimalno izkoriščen, hkrati pa paletni regal vedno hitro dostopen, vam bodo pomagali določiti naši strokovnjaki. Ti bodo skrbno preučili možnosti, ki jih ponuja prostor in na podlagi vaših specifičnih potreb in želja oblikovali strukturo, v kateri vam bodo paletni regali najbolje služili.

Paletni regalPaletni regal - uporabnost in praktičnost

Tudi skladiščenje večjih kosov (ali pa morda predvsem tovrstno skladiščenje) se mora prilagoditi sodobnim trendom v logistiki in skladiščenju. Paletni regali in kovinske police na njih združujejo tri bistvene lastnosti, ki za uporabnika predstavljajo pomembno prednost in korist: hiter dostop z različnimi viličarji, trdno strukturo, kjer lahko varno shranite blago, ter ugodno ceno. Paletni skladiščni regali podjetja Tokas so zanesljivo najboljša izbira, saj vam poleg samega izdelka nudimo tudi popolno prilagoditev vašim potrebam in vse dodatne elemente, s katerimi boste lahko še olajšali in posodobili skladiščno opremo, prostor in poslovanje.

Paletni regali in kovinske police

Paletni regali so namenjeni srednje težak in težak material. Sodoben sistem (paletni skladiščni regali) so na razpolago v treh različicah, in sicer od 7,5 do 15 ton. Ker paletni regal omogoča prilagoditev traverz v 50 mm intervalih, je prostor mogoče najbolj optimalno izkoristiti. Police so kovinske, traverze pa so obarvane rumeno. Vsi regali in njihovi deli so izjemno kakovostni. Izdelani so iz certificiranega cinkanega jekla, ki je zelo elastično in je zagotovilo za veliko vzdržljivost, ki je pri skladiščenju bistvenega pomena.

Tokas | Paletni regali, skladiščni regali, premični regal, kovinske police - povezave do naše spletne strani:
  • Paletni regal
  • Kovinske police