Lestve za vse potrebe

Lestve so zelo uporaben pripomoček za gradnjo, pospravljanje in najrazličnejša opravila, ki zahtevajo doseganje neke višine.

Kvalitetne aluminijaste lestve za udobno premikanje

Vodilo, ki ga imamo pri izdelovanju lestev, je pri nas najprej varnost. Sledita ji kvaliteta in trpežnost, ki ju zagotavljamo z uporabo visoko kakovostnih materialov. Za vsakdanjo in domačo uporabo smo za vas izdelali izredno lahke aluminijaste lestve, ki so lahko prenosljive in udobne. Primerne so bodisi za profesionalne potrebe kot potrebe v gospodinjstvu. Aluminijaste lestve so zelo udobne, ker jih lahko brez težav premikate in pospravite, zato je njihova uporaba priporočljiva predvsem pri takšnih opravilih, ki zahtevajo pogosto premikanje lestve.

Lestve iz cinkanega jekla

Za zunanjo uporabo in za dela, ki zahtevajo visok nivo nosilnosti in stabilnosti, so primerne lestve iz kvalitetnega nerjavečega cinkanega jekla. Ta material odlikujeta visoka trpežnost in vzdržljivost, ki lestve ohranjajo brezhibne v delovanju in podobi. Vlaga, dež, sonce in ostali vremenski vplivi jih ne bodo uničili. Na voljo so vam različni modeli, med katerimi tudi teleskopska lestev in transportna lestev. Lestve iz cinkanega jekla so vam na voljo v različnih višinah, ta pa je odvisna od namena in od vašega prostora.

Teleskopska lestev in transportna lestev

Za profesionalno uporabo imamo v podudbi visoko kakovostne lestve, ki se hitro in enostavno podaljšajo in spet zložijo. Transportna lestev je odlična za krovce, selitve, dvigovanje in vertikalen prenos bremen. Sestavljiva je po segmentih in je na voljo v različnih modelih (glede na višino in nosilnost). Teleskopska lestev pa se odlikuje po svoji prenosnosti, saj se zelo enostavno spravi in prenaša naokrog. Primerna je za prenašanje v dvigalih, po stopnicah, avtomobilih in majhnih prostorih. Teleskopska lestev je zato povsem prilagodljiva trenutni potrebi ali omejenenim prostorom.


Oglejte si našo pestro ponudbo in izberite najboljši produkt za vaše potrebe!

Tokas | Transportna lestev, inox oprema, aluminijaste lestve, drive-in regali - povezave do naše spletne strani:
  • Transportna lestev
  • Teleskopska lestev
  • Aluminijaste lestve