Masaža vseh vrst za dobro počutje v Spa v mestu Ljubljana

Masaža telesa

Učinki masaže so telesne in duševne narave. Z redno masažo ohranjamo naše zdravje in zagotavljamo dobro počutje. Naša koža je čista, krvni obtok je izboljšan, sklepi in mišice so prožni in gibljivi, ugoden vpliv pa ima masaža tudi na vegetativni živčni sistem. Spa v mestu Ljubljana vam v okviru storitev za nego telesa nudi tudi različne vrste masaž, ki bodo poskrbele za vaše telo od glave do pet, hkrati pa bodo pripomogle k boljšemu duševnemu počutju.


Masaže, ki vam jih nudi Spa v mestu, so naslednje:

  • klasične masaže telesa in hrbta;
  • anticelulitna masaža: posebna vrsta masaže za odpravo celulita, ki nastane takrat, ko se zaradi slabe prekrvavitve, počasnega metabolizma in predolgega sedenja ali stanja upočasni limfni sistem;
  • refleksna masaža stopal, ki temelji na masaži določenih točk na stopalih;
  • ročna limfna drenaža: nežna masaža za spodbuditev limfnega sistema;
  • klinična aromaterapija: sprostitev za dušo in telo - masaža v kombinaciji z aromami - eteričnimi olji;
  • masaža telesa z lesenimi kamni: ritual razstrupljanja telesa z lesenimi kamni; in
  • mango razvajanje s sredozemskim pilingom, ki mu sledi klasična masaža telesa z mangovim maslom.

Klasična masaža telesa zelo priljubljena tudi v LjubljaniKlasična masaža

Klasična masaža telesa je le ena od številnih masaž, ki vam jih nudimo v našem spa centru v Ljubljani. Zajema masažne tehnike glajenja, gnetenja, udarjanja, tresenja in vtiranja. Ker odpravlja bolečine, je klasična masaža zelo priljubljena tudi v Ljubljani, priporočljiva pa je predvsem zaradi njenega sproščujočega učinka. Če ne želite masaže celotnega telesa, se lahko odločite tudi za delno masažo. Delna masaža v našem spa centru, ki se nahaja v središču mesta Ljubljana, vključuje masažo samo enega predela telesa. To so lahko hrbet, noge ali roke.

Prepričajte so o blagodejnih učinkih, ki jih prinaša redna masaža. Obiščite nas v središču mesta Ljubljana, kjer so na voljo najugodnejše masaže v mestu. Poleg masaže bomo poskrbeli tudi za nego obraza in ličenje ter manikuro, pedikuro in depilacijo. Nudimo vam tudi najem savne.


Vabljeni na našo spletno stran!

Spa v mestu | Masaže v mestu Ljubljana - povezave do naše spletne strani: