Masaža hrbta in nog - ugodne masaže v mestu Ljubljana

Masaža telesa prinaša številne telesne in duševne koristi. Lahko nas spodbuja, umirja, odpravlja napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice ter tako poskrbi za dobro počutje. Tudi Spa v mestu vam lahko ponudi različne masaže, ki jih izvajamo v samem središču mesta Ljubljana. Odločite se lahko za klasično masažo celega telesa ali pa za delne masaže, med katerimi sta najbolj zaželeni masaža hrbta in masaža nog. Na voljo so tudi masaža z lesenimi kamni, anticelulitna masaža in limfna drenaža, masaža nog pa lahko vključuje tudi refleksno masažo stopal.


Masaža hrbta velja za eno najbolj zaželenih masaž, saj terapevt masira predele, ki so blizu živčevja, kar je izjemno prijetno. Poleg tega hrbet ne velja za intimni del telesa, zato se ljudje lažje sprostijo. Masaža hrbta zajema masažo zgornjega in spodnjega dela hrbta ter križnice in vratnega predela. V okviru teh predelov se osredotoča na vretenca in diske, kjer je dokazano največ težav. Z rednimi obiski terapevta bolečine občutno omilimo, pri zelo hudih deformacijah pa preprečimo poslabšanje stanja. Masaža blagodejno vpliva na splošno počutje ter sprosti napetosti in bolečine v zatilju, ramenih in na hrbtu, ki so posledica pomanjkanja gibanja in nepravilne obremenitve.

Masaža hrbta se izvaja pri lažjih in težjih bolečinahMasaža hrbta

Izvaja se tako pri lažjih kot tudi pri hujših bolečinah. Lažje bolečine lahko že po eni ali po največ petih masažah popolnoma izginejo, tudi hude kronične bolečine pa lahko masaža znatno olajša. Ena masaža hrbta izboljša stanje za nekaj dni, več masaž v razumnih presledkih pa lahko odpravi dolgotrajne, kronične težave. Stranskih učinkov ni, saj je masaža hrbta odsvetovana le v primerih močne osteoporoze in pri svežih poškodbah.


Med drugim je priporočljiva za:

  • vse stare poškodbe hrbtenice;
  • posedanje vretenc;
  • hernijo diska;
  • problematična degenerativna stanja;
  • išijas in
  • lumbago.

Masaža nog zajema sprednji in zadnji del nog ter stopala

Masaža nog je masaža, kjer masiramo sprednji in zadnji del nog in stopala. Masaža nog je priporočljiva za povečanje prekrvavitve, sproščanje po naporu, zmanjšanje oteklin ali kot del terapevtskih programov po poškodbah in operacijah. Tehnike masaže se prilagodijo zdravstvenemu stanju posameznika in želenim ciljem masaže.

Spa v mestu - ugodne masaže v mestu Ljubljana. Obiščite nas in se prepričajte, kako lahko masaža hrbta ali masaža nog vpliva na vaše zdravje in splošno počutje. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Spa v mestu | Masaže Ljubljana - povezave do naše spletne strani: