Vrhunske savne v Ljubljani v salonu SPA v mestu

Finska savna

Če vas zanima najem savne za dva v Ljubljani, naj vam izdamo, kje se skriva savna, ki nudi svojim strankam prijetno in intimno vzdušje: najdete jo lahko v salonu SPA v mestu, ki smo ga ustvarili na Trubarjevi cesti v samem središču našega glavnega mesta. A le kaj je tisto, zaradi česar se ravno mi lahko pohvalimo, da imamo na voljo res tako posebne savne? Ljubljana je mesto, v katerem se je vrveži težko izogniti, a kljub temu vam v našem salonu ponujamo ravno to - prostor, kjer se lahko sami ali v dvoje popolnima sprostite sami ali v dvoje, si naberete novih moči in se odmaknete od vsakodnevnega stresa.

Izkoristite našo edinstveno ponudbo: najem savne za dva v Ljubljani

Savna je prostor, ki je namenjen sproščanju in uživanju, a mnogi ljudje se težko sprostijo, če so okoli njih neznanci. Najprijetneje se je sprostiti v samoti ali v družbi nekoga, ki vam je blizu. Naše savne v Ljubljani so namenjene ravno temu, da sami ali v paru izkoristite proste trenutke in se posvetite le sami sebi ali drug drugemu. Pri nas boste dobili kopalni plašč, brisače in natikače, lahko si boste postregli s sadjem, čajem ali vodo, na voljo pa so vam tudi filmi in glasba po vašem izboru. Le poklicati morate v SPA v mestu in se dogovoriti za uporabo.

Savne Ljubljana - minimalistično, intimno in sproščujoče

Naše savne v Ljubljani smo opremili z mislijo na vas. Veliko pozornosti smo posvetili temu, da prostori že z opremo in svetlobo spodbujajo sprostitev. Iz vrveža na ulici boste vstopili v popolnoma drug svet: svet prijetne medle svetlobe in minimalistično opremljenih prostorov, v katerih ni ničesar, kar bi motilo vaš mir. Brez nepotrebne navlake se duh in telo lažje sprostita. Ravno zato so naše savne v Ljubljani oaza miru in sprostitve v središču mesta, kamor lahko pridete sami ali v paru.

SPA v mestu | Savne Ljubljana, najem savne za dva - povezave do naše spletne strani: