Masaže v Ljubljani - Spa v mestu nudi različne vrste masažKlasična masaža telesa

Masaža je naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Redna masaža pripomore, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši. Masaža spodbuja pretok krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Blagodejno pa masaža vpliva tudi na človekov imunski sistem.

Masaže, ki vam jih v Ljubljani nudi Spa v mestu, so:

Klasična masaža telesa v samem središču mesta LjubljanaMasaža z lesenimi kamni

60-minutna klasična masaža telesa, ki vam jo nudimo v samem središču mesta Ljubljana, vključuje tehnike glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo (odstranitev površinskih, mrtvih slojev in lusk, pa tudi izločkov znojnih in lojnih žlez), skeletne mišice (odstranitev mišičnih zatrdlin) in krvni obtok (znižanje utripa in krvnega tlaka). Masaža sklepe ter obsklepne mišice ohranja prožne in gibljive, ugodno pa vpliva tudi na podkožno maščobno tkivo in živčni sistem.


Poleg masaže celotnega telesa je v našem spa centru v Ljubljani na voljo tudi delna klasična masaža telesa. Osebje našega spa centra v mestu Ljubljana vam bo tako zmasiralo samo en predel telesa. Odločite se lahko za masažo hrbta, nog ali rok.

Anticelulitna masaža za odpravo celulita

Anticelulitna masaža je posebna vrsta masaže za odpravo celulita, ki nastane takrat, ko se zaradi slabe prekrvavitve, počasnega metabolizma in predolgega sedenja ali stanja upočasni limfni sistem. Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa (zadnjico in noge), kjer nastaja celulit. Podobna je klasični masaži, a se od nje razlikuje po tehnikah in intenzivnosti izvajanja. Dodatna pomoč pri odpravi celulita je anticelulitno olje, ki je bogata kombinacija aktivnih naravnih snovi.

Odločite se za ugodne masaže v Ljubljani. Redni obisk wellness centra v samem središču mesta Ljubljana blagodejno vpliva na vaše počutje in zdravje. Vabljeni tudi h ogledu naše spletne strani.

Spa v mestu | Masaže v Ljubljani - povezave do naše spletne strani: