Salon SPA v mestu Ljubljana - savna za dva ali za samostojno uživanje

Finska savna Ljubljana

Že dolgo je znano, kakšen je najboljši način, da iz telesa odstranimo strupe, ki se v njem kopičijo zaradi stresa, prehrane in onesnaženega okolja. V ta namen je najbolj učinkovita savna. Ljubljana oziroma Trubarjeva cesta v njenem središču vam zdaj omogoča prav posebno doživetje: našim obiskovalcem je na voljo finska savna za dva ali eno samo osebo, v kateri se lahko sprostite sami ali v dvoje. Poleg popolne nege telesa (manikura, pedikura, masaža, nega obraza, ličenje) se lahko odločite za zakup savne, kjer boste v intimnem vzdušju nedvomno uživali.

V središču mesta Ljubljana - savna v salonu SPA v mestuSavna Ljubljana

Redno savnanje je izjemno blagodejno, saj s potenjem iz telesa odstranjujemo vse strupe, pospeši se cirkulacija, mišice se sprostijo, obenem pa se znebimo tudi stresa. In kaj je tisto, kar je pri nas tako posebnega? Naša savna (Ljubljana) je minimalistično opremljen prostor, v katerem se lahko zatopite v svoje misli popolnima sami, na voljo vam je tudi sadje, čaj ali voda, ogledate si lahko dober film, poslušate glasbo po lastni izbiri ali prelistate najljubšo revijo. Zakup savne za eno, dve ali tri ure torej vključuje mnogo več, kot običajno savnanje - doživetje si lahko oblikujete povsem po lastni želji in se sprostite, kot vam ustreza.

Savna za dva - uživajte v dvoje in si privoščite sproščujoče razstrupljanje

Prostori salona SPA v mestu se nahajajo na Trubarjevi cesti. Zakup savne parom omogoča prav posebno prijetno izkušnjo, saj je finska savna opremljena z masažno kadjo za dve osebi. Izkoristite proste urice za uživanje s partnerjem, ki ga lahko nudi le savna - Ljubljana vam zdaj nudi tudi to možnost. Združite prijetno s koristnim, okrepite svoj imunski sistem in se za kratek čas posvetite le sebi in partnerju. Pokličite v SPA v mestu in se pozanimajte o prostih terminih - ne bo vam žal!

SPA V MESTU | Savna Ljubljana, savna za dva, zakup savne - povezave do naše spletne strani: