Pedikura v Ljubljani, ki vam jo nudi Spa v mestuNega nog

Spa v mestu je vaš osebni wellness v samem središču Ljubljane, kjer vam poleg savnanja v finski savni nudimo tudi storitve, kot so masaža, nega obraza, manikura in pedikura. Nega nog in stopal je prav tako pomembna za vaše zdravje in dobro počutje. Naše noge in stopala so namreč precej izpostavljena obremenitvam današnjega načina življenja - dolgotrajno stanje, hoja po asfaltu, pritisk prekomerne telesne teže na stopala in nepravilna obutev. Če so vaše noge po napornem dnevu utrujene, stopala pa vroča, niste izjema. Ob dolgotrajnem zanemarjanju nog in stopal postane koža suha, groba in trda, predvsem na petah in blazinicah nog. Ne samo da razpokane pete niso estetske, so tudi primerno gojišče za glivice, suha koža pa je dovzetnejša za različne infekcije. Nega nog in stopal je izredno pomembna, zato storite nekaj zase in izboljšate svoje počutje in videz nog. Z nego, kot je profesionalna pedikura, bodo vaše noge lahkotneje stopale skozi hiter tempo današnjega načina življenja.


Profesionalna pedikura: razkošno razvajanje nog, stopal in nohtov

Klasična profesionalna pedikura in urejanje stopal vključuje namakanje nog v sproščujoči kopeli, odstranjevanje trde, poroženele kože na stopalih, striženje in urejanje nohtov ter nanos ustrezne kreme. Imenujemo jo tudi popolna nega nog. Po potrebi vam opravimo tudi medicinsko nego nog in stopal - zdravimo vam vraščene nohte, odstranimo kurja očesa in otiščance. Pedikura pa lahko vključuje tudi manikuro nohtov - navadno ali francosko manikuro. Ker nohti na nogah rastejo počasneje kakor nohti na rokah, si temeljito pedikuro privoščite vsaj enkrat na mesec - stopala vam bodo hvaležna. Čeprav je pedikura bolj priljubljena pri ženskah, pa se zanjo odločajo tudi moški, še posebej tisti, ki cenijo svoje zdravje, dobro počutje ter lep in urejen videz. Za nego nog in stopal lahko veliko naredite tudi sami.

Nega nog
Poleg pedikure poskrbite tudi za vsakodnevno nego nog in stopal

Poleg pedikure poskrbite tudi za vsakodnevno nego vaših nog in stopal. Nosite primerna obuvala - pretesna obuvala povzročajo nastanek žuljev, kurjih očes in otiščancev. Zvečer poskrbite za blažilne kopeli za noge in uporabljajte vlažilne krem in balzame, ki bodo koži povrnili vlago, svežino in jo tudi zaščitili. Naj bo pedikura, ki jo ponujamo v našem wellnessu, del vaše vsakodnevne nege. Oglejte si tudi cenik!

Vabljeni v naš salon!