Masaža telesa v Spa v mestu Ljubljana: ročna, klasična in terapevtska masaža

Že Rimljani so vedeli, kako pomembna je masaža telesa, ki se danes uporablja že povsod. Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na zdravje kože, mišic in sklepov, na živčni sistem in duševno počutje. Obstaja več kot 80 različnih načinov masaže - Spa v mestu vam ponuja masaže v mestu Ljubljana, kot so:

Masaža hrbtaMasažni salon

Terapevtska masaža celotnega telesaMasaža telesa

Terapevtska masaža je tehnika masaže, s katero dosežemo sprostitev in prekrvavitev določenega dela telesa ter tako pospešimo regeneracijo mišic in tkiv. Izredno priljubljena je klasična masaža telesa, kjer zmasiramo celotno telo. Lahko pa se odločite za klasično masažo hrbta, refleksno masažo stopal, ali pa za sproščujoče razvajanje, kjer po sredozemskem pilingu telesa sledi klasična masaža celega telesa z naravnim mangovim maslom. Ročna masaža limfnega sistema - ročna limfna drenaža - pomaga pri čiščenju telesa in omogoča prehodnost medceličnega prostora, da snovi, ki so potrebne za normalno delovanje in regeneracijo celic, lažje pridejo do cilja. Izboljšuje pa tudi delovanje imunskega sistema. Masaža telesa pripomore, da se telo ogreje in omogoča raztezanje mišic, kar pospeši odstranjevanje strupov, ki so se nabrali zaradi zmanjšane prekrvavitve tkiva. Poveča tudi gibljivost sklepov ramenskega obroča in absorpcijo hranil v medvretenčne ploščice, ki se obnovijo ter sprostijo pritisk na živčne poti ob hrbtenici. Terapevtska masaža telesa tako blagodejno vpliva na telesno zdravje pa tudi na duševno počutje.


Masaža telesa z lesenimi kamni in klinična aromaterapija

Masaža telesa z lesenimi kamni je ritual razstrupljanja telesa in postopek, kjer se pri masaži uporabljajo esencialna olja, ki skupaj z lesenimi kamni in vrhunsko tehniko zagotavljajo vitkejšo silhueto telesa. Ponujamo vam tudi možnost posebne masaže, ki prav tako uporablja oljne dišavnice - klinično aromaterapijo. Intenzivna masaža s profesionalnimi eteričnimi olji vključuje masažne tehnike limfne drenaže, akupresure in refleksne masaže stopal. Eterična olja izberemo individualno glede na namen terapije in po vaših željah. Delujejo na fizičnem, psihičnem, emocionalnem in duhovnem področju in v kombinaciji z masažo dosežejo osupljiv učinek. Zdravilni učinki masaže se uporabljajo tudi za odpravljanje celulita, pomarančne kože, ki nastaja zaradi slabe prekrvavitve, počasnega metabolizma in predolgega sedenja ali stanja. Anticelulitna masaža omogoča odvajanje toksinov iz telesa.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!