Suha koža na obrazu in telesu je lahko preteklost s pravilno nego

Nega suhe kože

Suha koža je izjemno pogost pojav v vseh letnih časih, razlogi zanjo pa so (poleg različnih obolenj) lahko zunanji vplivi, neustrezna prehrana ali pa tudi starost. V večini primerov uporaba krem, ki so na voljo v trgovinah, ne zadošča, zato suha koža na obrazu in telesu zahteva posebno nego obraza s posebnimi kozmetičnimi izdelki, ki jih imamo na voljo tudi v salonu dobrega počutja SPA V MESTU. Z različnimi terapijami bomo poskrbeli, da bo vaša koža sijoča in mladostna, saj ji bomo nudili vse potrebne snovi, ki jih potrebuje za obnovitev svojih celic.

Vzroki za nastanek suhe kožeNega obraza

Poleti se suha koža na obrazu in telesu pogosto pojavi zaradi izpostavljenosti sončnim žarkom, slani ali sladki vodi, eden izmed vzrokov pa so lahko tudi klimatizirani prostori, saj klimatske naprave zmanjšujejo vlažnost zraka. Pozimi je suha koža najpogosteje posledica nizkih temperatur ali vetra in suhega zraka zaradi ogrevanja prostorov. Na izsušenost pa lahko vpliva tudi starost, neustrezne prehranjevalne navade, obilno potenje zaradi športne aktivnosti, določena zdravila in pretirana ali neprimerna uporaba mila in podobnih sredstev. Nekatere dejavnike zlahka odstranimo, na druge pa neposredno ne moremo vplivati, zato je edina rešitev ustrezna nega kože.

Suha koža - nega kože v kozmetičnem salonu SPA V MESTU

V našem salonu bomo najprej skušali poiskati vzroke za to, da je vaša koža suha. Glede na to vam bomo predlagali ustrezno nego. Poleg pilinga, s katerim s kože odstranimo odmrle celice in umazanijo, bomo vašo kožo po želji razvajali z drenažno masko, kakavovo oblogo in kakovostno kozmetiko Eve Taylor, Afrodita ali organsko kozmetiko Inlight in Sanctum. Z redno nego (najbolj priporočljiva je nega enkrat mesečno) bo suha koža na obrazu in telesu preteklost. Videti boste mladostni in sijoči, vaša koža pa bo čvrsta in prožna. Terapija za lepšo kožo je namenjena tako ženskam kot moškim, saj se tudi slednji vedno bolj zavedajo, kako pomembna je nega in redna skrb za naš največji organ.

SPA V MESTU | Suha koža na obrazu - povezave do naše spletne strani: