Nega kože na obrazu in telesu

Nega kože na obrazu

Naša koža je največji organ človeškega telesa in je izjemno izpostavljena različnim vplivom - tako zunanjim kot 'notranjim': temperatura, vlažnost, poškodbe, stres, neustrezna prehrana in dodatki v njej, starostne in hormonske spremembe ... na nekatere izmed teh dejavnikov lahko vplivamo, na druge ne, zato je ustrezna nega kože še toliko pomembnejša. Pomembni sta tako nega kože celotnega telesa kot obraza. Ljubljana vam že nekaj časa nudi takšne storitve v samem centru mesta - v salonu SPA V MESTU, ki ima svoje prostore na Trubarjevi cesti.

Nega aknaste in mastne kože

Različne nepravilnosti na koži, kot so akne in izjemno mastna koža, so najpogostejše pri mladostnikih, niso pa redkost tudi pri starejših. Takšne nepravilnosti se lahko pojavljajo ne le na obrazu, temveč tudi po hrbtu in dekolteju, značilne pa so tako za ženske kot za moške. V takšnem primeru je strokovna nega kože nujna in je precej bolj intenzivna, kot običajna nega obraza. Cenik vseh naših storitev je objavljen na naši spletni strani, lahko pa si ga ogledate tudi v salonu SPA V MESTU. Pri omenjenih težavah je poleg redne in intenzivne terapije pomemben celostni pristop, ki vključuje tudi spremembo prehrane. S takšnim pristopom lahko izboljšamo stanje in odpravimo moteče akne.

Piling - nega kože se začne z ustreznim čiščenjem

V našem salonu pri ukvarjanju s kožo vedno na prvo mesto postavljamo čiščenje kože, saj se brez njega ne začne nobena nega obraza. Ljubljana je kot veliko mesto še posebno podvržena zunanjemu onesnaževanju, poleg tega pa je treba preden se začne nega kože vedno opraviti piling, s katerim odstranimo odmrle celice. Ker se koža celotnega telesa zamenja približno v enem mesecu, je najbolj smiselno, da se redno enkrat mesečno izvede nega obraza. Cenik je zapisan na internetni strani in je na voljo tudi v salonu. Tam si lahko ogledate tudi vso našo ponudbo, s katero poskrbimo za nego celega telesa.

SPA V MESTU | Nega kože - povezave do naše spletne strani: