Pošlji povpraševanje

Mini sončna elektrarna je primerna za objekte na podeželju


Mini sončna elektrarna je v zadnjem času v vse večjem porastu, saj se je veliko ljudi začelo zavedati pomembnosti samooskrbe, bodisi pri domači hrani, kjer si stvari pridelujejo sami na polju, bodisi pri električni energiji kjer s pomočjo uporabe naravnih obnovljivih virov iz okolice poskrbimo za okolje v katerem živimo. Kako je to mogoče? Mini sončna elektrarna za pridobivanje energije in posledično elektrike pri svojem delovanju uporablja obnovljive vire iz okolice kot so zemlja, veter ali voda. S tem ne škodujemo naravi in jo ohranjamo za naslednje generacije sebi in svojim najdražjim pa omogočimo zastonj ali pa zelo poceni električno energijo, ki jo lahko uporabimo v svojem domu ali na vikendu. Mini sončne elektrarne so namreč primerne za tako za vikend kot manjšo bivalno hišo, pomembno je le, da je naprava pravilno dimenzionirana in postavljena, saj le tako lahko dosežete optimalni izkoristek.

V podjetju LCR vam pomagamo pri nakupu mini sončnih elektrarn, nudimo pa vam celovito storitev od naročanja do postavitve mini sončne elektrarne na objekt. Za več informacij so vam naši strokovnjaki na voljo preko telefona ali emaila in prepričani smo, da vam bodo pomagali z rešitvami, idejami in nasveti.


Mini sončna elektrarna za gospodinjskega ali malega poslovnega uporabnika

Mini sončna elektrarna je kakovostna naprava, ki vam bo privarčevala kar nekaj denarja. Res je, da je začetna investicija v mini sončno elektrarno za samooskrbo nekoliko večja, a že kmalu boste ugotovili, koliko denarja privarčujete in v res kratkem času boste povrnili investicijo, v naslednjih letih pa boste na ta račun privarčevali kar nekaj denarja, ki ga boste lahko uporabili za vaše najdražje. Mini sončna elektrarna je primerna za večino objektovObenem boste z nakupom mini sončne elektrarne storili tudi nekaj za okolje, v katerem živite.

Mini sončna elektrarna za hišo je namenjena končnemu odjemalcu električne energije, bodisi gospodinjskemu ali malemu poslovnemu uporabniku, omogoča mu samooskrbo z električno energijo iz obnovljivih virov iz okolice kot sta veter in voda. S tem si lahko v celoti ali zgolj delno pokrivajo lasten odjem električne energije, pomembno pa je, da ima naparavo za samooskrbo, ki omogoča neto merjenje. Neto merjenje ali net metering je obračun električne energije v posameznem tekočem koledarskem letu, kjer ugotavljamo razliko med porabljeno in proizvedeno energijo, temu pa sledi enkrat letno obračun po enotni tarifi na podlagi dvosmernega števca.

Prepričani smo, da vam bo mini sončna elektrarna spremenila življenja in ga spremenila na boljšega, posledično boste naredili nekaj dobrega za vas in vašo družino ter za naravo. Ravno ekološki vidik je izjemno pomembna stvar v času, v katerem živimo, zato je pomembno, da se na vseh področjih začnemo zavedati pomembnosti samooskrbe in ekologije.


Mini sončna elektrarna za hišo zateva primerno orientiranost strehe

Mini sončna elektrarna za hišo je primerna za vsakogar in skoraj vsako hišo, seveda pa je veliko boljši izkoristek, če upoštevamo določene stvari, ki so nujne, v kolikor želimo biti resnično zadovoljni. Glavna stvar je pravilna orientiranost strehe, za optimalni dosežek je najboljše, če je obrnjena proti jugu, saj je tam največ sonca, primerna je tudi orientiranost na zahod ali vzhod, vendar moramo vedeti, da bo izkoristek manjši kot na strehi, ki bo obrnjena proti jugu. Edina stvar, ki jo moramo pri postavitvi mini sončne elektrarne paziti je to, da streha ni obrnjena proti severu, saj v tem primeru ne bomo dosegli nobenega učinka in je taka postavitev neprimerna.

Druga pomembna stvar je velikost mini sončne elektrarne, saj moramo upoštevati kar nekaj dejavnikov, da določimo primerno velikost, med drugim moramo preveriti tudi moč varovalk. Zavedati se moramo namreč, da je elektrika, ki jo pridobimo z mini sončno elektrarno za hišo namenjeno zgolj za lastne potrebe in je ne moremo uporabljati kot višek za druge stvari.

Za pametno načrtovanje poskrbimo v podjetju LCR, kjer smo z vami od začetka do konca skozi celoten proces izdelave sončne elektrarne na ključ, imamo ogromno izkušenj in se zavedamo vseh pasti in prednost mini sončne elektrarne za samooskrbo.

Mini sončna elektrarna

Mini sončna elektrarna – kakovost in ugodna cena

V podjetju LCR se zavedamo, da je kakovost izjemno pomemben dejavnik pri nakupu kakršnegakoli produkta, zato vam tudi pri gradnji mini sončne elektrarne zagotavljamo le najboljše materiale, ki bodo poskrbeli za dolgo obstojnost in življenjsko dobo naprave. Čeprav je v začetku cena investicije nekoliko večja, pa vam v našem podjetju še vedno nudimo ugodno ceno, nad katero boste navdušeni, denar se vam bo kmalu povrnil, naprej pa boste zgolj varčevali in si za ta denar lahko omogočili kaj drugega, kar ste si vedno želeli.

Zagotavljamo vam kakovostne mini sončne elektrarne za vikend ali hišo, kjer upoštevamo vaše želje in ideje in jih združimo z našim znanjem in izkušnjami. Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali. Pomembno je omeniti še to, da samooskrba s sončno elektrarno spada med obnovljive vire, kar pomeni, da je subvencionirana s strani Eko sklada, tako da lahko tudi tukaj privarčujete nekaj denar. Mi smo pravi naslov za kakovostne mini sončne elektrarne.