Pošlji povpraševanje

Sončne celice – kakovost po ugodni ceni


Sončne celice so v preteklosti veljale za izjemno drago investicijo, ki so si jo lahko privoščili le najbogatejši, z razvojem tehnologije pa se je cena sončnih celic zmanjšala in so tako celice postale dostopne bolj širšemu krogu ljudi, posledično pa je bilo tudi več povpraševanja.

V podjetju LCR se že vrsto let ukvarjamo s prodajo kakovostnih sončnih celic po ugodni ceni, ki našim strankam zagotavljajo kakovostno delovanje in kar je najbolj pomembno, zastonj električno energijo iz obnovljivega vira v okolici – sonca. Kakšno je delovanje sončnih celic? Sončne celice največkrat najdemo na stehi, še posebej na južni strani strehe, kjer je sonca največ, omenjene celice pa s pomočjo sončnih žarkov pretvarjajo energijo v električno energiji, rezultat pa je kakovostno energija po skoraj nični ceni.

Zavedamo se, da je v začetku investicija v sončne celice za vikend ali hišo nekoliko višja, a ob pravilnem dimenzioniraju in uporabi boste kmalu povrnili strošek od tedaj naprej pa boste vsak mesec privarčevali kar nekaj denarja, ki ga boste lahko uporabili za druge stvari. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje ali pa vas karkoli zanima nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, obenem pa vam bodo lahko naše znanje in izkušnje prišle še kako prav.


Sončne celice


Sončne celice zagotavljajo elektriko na naravi prijazen način


Samooskrba z elektriko je beseda, ki jo v današnjem času vse več slišimo in ponazarja kakovostno bivanje v sožitju z naravo, največkrat jo slišimo v povezavi s hrano, nikakor pa ni zanemarljiva tudi pri elektriki, kjer sončne celice poskrbijo, da imamo elektriko, brez da škodujemo naravi. Delovanje sončnih celic je izjemno zapleten proces, ki ga moramo prepustiti strokovnjakom, v grobem pa ga lahko opišemo kot izkoristek sončnih žarkov za proizvajanje elektrike.

Sončni žarki so obnovljiv vir energije, kar pomeni, da ga ne moremo porabiti, saj vse skozi nastajajo novi žarki. Pomembna značilnost sončnih celic je tudi ta, da naprava pridobiva elektriko tudi takrat, ko ni cel dan sonca, zato brez elektrike skorajda ne morete ostati. Pomembno je, da pred vgradnjo sončne elektrarne oz. sončnih celic na vašo steho pravilno dimenzionirate sončne celice, saj boste le tako lahko polno izkoristili sončno napravo in bo učinek najboljši.

Sončne celice so vsekakor naprava, ki poskrbi za samooskrbo na pravi način, s spoštovanjem do okolja v katerem živimo in z željo, da poskrbimo, da bo takšna narava ostala tudi za prihodnje generacije. V našem podjetju želimo slediti tem smernicam in zadovoljne stranke so naše potrdilo, da smo na pravi poti.


Za kakovostno delovanje sončnih celic je ključna dobra postavitev


Sončne celice delujejo s pomočjo sonca oziroma sončnih žarkov, zato je nujno, da jih postavimo tja, kjer je veliko sonca, saj bo le tako izkoristek boljši, vi pa boste izjemno zadovoljni z energijo, ki jo boste dobili. Sončne celice so izjemno primerne za hiše in vikende v naravi, kjer ni dostopa do elektrike, vse več planinskih koč se odloča za sončne celice, kjer so stran od civilizacije samooskrbni z električno energijo. Niso pa samo planinske koče tiste, ki imajo sončne celice, ampak tudi druge hiše v naravi, za njih se odločajo predvsem lastniki, ki bi rada živeli v sožitju z naravo.

Prepričani smo, da boste tudi vi navdušeni nad delovanjem sončnih celic. Za kakovostno delovanje  je ključna dobra postavitev sončnih celic, kar pomeni, da se sončne celice največkrat postavljajo na južno stran strehe, kjer je največ sonca, redko se postavljajo na zahod ali vzhod, skoraj nikoli pa na sever, saj je sonca tam premalo za kakovostno delovanje sončnih celic. Kakovostne sončne celice po ugodni ceni so na voljo v našem podjetju in verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam, ki so samooskrbni z električno energijo.


Kakovostne sončne celice

Sončne celice po ugodni ceni

Sončne celice so prihodnost pridobivanja električne energije in vse več ljudi prepoznava prednosti, od mesečnega varčevanja z denarjem pa do kakovostnega bivanja v sožitju z naravo. V podjetju LCR se že vrsto let zavedamo prednosti, ki jih prinaša delovanje sončnih celic in z veseljem našim strankam predstavimo možnosti, ki se jim ponujajo.

V naši ponudbi imamo na voljo kakovostne sončne celice, narejene iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, zato ste lahko ob nakupu popolnoma mirni. Res je, da je začetna investicija v sončne celice nekoliko večja, a jo boste kmalu povrnili, od takrat naprej pa boste vsak mesec privarčevali kar nekaj denarja, ki ga boste lahko porabili za druge stvari. Izjemno pomemben vidik je samooskrba, saj ste z našimi sončnimi celicami za vikend popolnoma samooskrbni, obenem pa delujejo na sončne žarke, ki je obnovljiv vir iz okolice, tako da naredimo nekaj dobrega tudi za naravo, v kateri živimo.

V kolikor želite, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali o nakupu, ter vas podrobneje seznanili s sončnimi celicami in njihovim delovanjem.