Sončne (fotovoltaične) elektrarne v Sloveniji z velikim izkoristkom - subvencija

Sončne elektrarne so v Sloveniji v zadnjem času vse bolj priljubljene, kar gre pripisati večji okoljski osveščenosti ljudi, kakor tudi ceni za postavitev sončne elektrarne na vašo streho ali fasado. Fotovoltaična elektrarna je zagotovo odlična rešitev za vse tiste, ki si želi biti energijsko neodvisni. Če razmišljate o postavitvi sončne elektrarne v Sloveniji, pa ne veste, na koga bi se obrnili, potem ste na pravem mestu. Podjetje Sol navitas je pravi naslov za vas. Ponujamo vam najboljše sončne elektrarne z najboljšim izkoristkom. Na področju fotovoltaike in sončnih elektrarn imamo ogromno izkušenj, zato vam bomo znal tudi ustrezno svetovati. Pri nas lahko dobite posamezne komponente, lahko pa se odločite tudi za storitev na ključ, kjer vam bomo uredili vso potrebno dokumentacijo in vas seznanili tudi z državnimi subvencijami za sončne elektrarne, ki so na voljo v Sloveniji.

fotovoltaična elektrarna


Fotovoltaična elektrarna v Sloveniji ponuja maksimalen izkoristek

Fotovoltaika je v Sloveniji še relativno mlada panoga, ki pa se, po naših izkušnjah, prebija v ospredje. Zaradi ugodne geografske lege Slovenije in dobrih geografskih pojavov ima fotovoltaika v Sloveniji izredno velik potencial. Malo je znanega o fotovolatičnih elektrarnah, vendar izkušnje tistih, ki so se odločili za postavitev sončne elektrarne kažejo, da gre za pametno in smotrno odločitev. Če želite maksimalen učinek sončne elektrarne v Sloveniji, potem potrebujete primeren prostor in sonce. Sprva nekoliko dražja investicija se vam bo povrnila v nekaj letih, izkoristek sončne fotovoltaične elektrarne pa bo velik. Odločitev za samooskrbo z električno energijo je zagotovo odločitev, ki je ne boste obžalovali.

KAKŠNA JE CENA POSTAVITVE SONČNE ELEKTRARNE


Sončne elektrarne v Sloveniji in državna subvencija

Naložba v sončno elektrarno v Sloveniji je vsekakor dobra naložba, o čemer pričajo tudi številke: okoli 730 sončnih elektrarn v Sloveniji s skupno močjo 37, 4 MW. Dobra novica je tudi, da država ponuja tudi državne subvencije za postavitev sončne elektrarne v Sloveniji, kar lahko prvotno investicijo občutno zniža.

Sončne elektrarne v Sloveniji - izkušnje