ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Kuhinja po meri za vsak okus

Kuhinja je več kot le prostor za pripravo hrane, saj se v njej tudi družimo in ustvarjamo. Če so nekoč v kuhinjah največ časa preživljale gospodinje, je danes povsem drugače – velika večina družin in parov v njih preživi precejšen del dneva, zato ni vseeno, kakšno bomo izbrali. Pri tem naj nas vodijo lastne želje, pričakovanja, okus, potrebe in prostor, ki ga imamo na voljo. Za mnoge je izbiranje nove kuhinje zelo stresen in dolgotrajen proces, ki ne vzame le ogromno časa, ampak prispeva tudi k visokim stroškom. Če imate tudi vi dovolj vožnje od trgovine do trgovine in preverjanja pestre ponudbe kuhinj, imamo rešitev za vas. Imenuje se kuhinje po meri. Le-ta je najboljši približek vaši sanjski kuhinji in hkrati omogoča popolni izkoristek prostora, ki ga imamo na voljo. Z drugimi besedami, uporabniku najbolj optimalno zagotavlja vse funkcije, ki jih sodobna kuhinja mora imeti. Če se odločimo za pohištvo po meri, bomo imeli več kot dovolj prostora za pripravo hrane, za namestitev nujno potrebnih gospodinjskih aparatov in za odlaganje posode, še vedno pa nam bo ostalo dovolj prostora za sproščeno druženje z družino ali prijatelji. V podjetju Šmigoc smo prepričani, da je kuhinja tisti prostor, ki po napornem vsakdanu ustvarja v našem domu neponovljive in posebne trenutke, zato vam nudimo možnost brezplačnega izrisa kuhinj, ki vam bo pomagal ustvariti predstavo o tem, kako bo izgledala vaša nova kuhinja.

Zakaj je kuhinja po meri najboljša izbira za vas?

Glede na število prednosti, ki jih prinaša izris kuhinj, z odločitvijo za kuhinjo po meri pravzaprav ne moremo zgrešiti. Ena izmed mnogih prednosti, ki smo jih že omenili, je boljši izkoristek prostora. Prav tako je pohištvo po meri dokaj preprosto prilagoditi razpoložljivemu družinskemu proračunu. Kuhinja ne bo takšna, kot jo imajo vsi ostali, temveč bo edinstvena in unikatna. Kuhinje iz masovne proizvodnje, ki so na voljo na ogled v salonih, velikokrat niso tako kakovostne kot tiste, ki so izdelane po meri. Slednje sestavljajo kakovostni materiali, zahvaljujoč katerim smo deležni dolge življenjske dobe naše nove kuhinje. To je še posebej pomembno zaradi kuhinjskih elementov, ki so zaradi vsakodnevne in pogoste uporabe podvrženi poškodbam in obrabi. Če nam veliko težavo predstavlja postavitev oken ali vrat v prostoru oziroma se srečujemo z drugimi prostorskimi omejitvami, bo zelo težko izbrati in v prostor postaviti pohištvo iz masovne proizvodnje, medtem ko je kuhinja po meri prilagojena specifičnim potrebam, zato jo je mogoče v celoti prilagoditi čisto vsakemu prostoru. Preden se odločite za izris kuhinje, nujno izmerite prostor, v katerem boste imeli novo kuhinjo. Prav tako razmislite o lokaciji priključkov in napeljav, nakar si lahko rezervirate svoj termin v podjetju Pohištvo Šmigoc.

Kuhinje po meri

Pohištvo Šmigoc je prava izbira

Pohištvo po naši meri in okusu je vedno bolj v središču našega zanimanja, zato je toliko bolj pomembno, kakšnega bomo izbrali. V podjetju Pohištvo Šmigoc, pohištvo priznanih domačih in tujih dobaviteljev trgu, ponujamo že od leta 1990, s čimer zadovoljimo še tako različne želje in okuse. Na voljo so tako tradicionalni artikli, kot tudi številne novosti, s katerimi nakazujemo nove trende v kulturi bivanja. Med drugim vam nudimo tudi možnost brezplačnega izrisa kuhinje, pri čemer bomo predhodno brezplačno izmerili prostor, vam strokovno svetovali pri izboru ustreznih gospodinjskih aparatov in nenazadnje poskrbeli tudi za brezplačno dostavo kuhinje na vaš dom. V okviru naših storitev je tudi brezplačna montaža kuhinj, zato vam nudimo praktično vse na enem mestu. Ob pestri izbiri pohištva, ki ga razstavljamo na 1500 m² skupaj pridemo do ustrezne rešitve še tako zahtevnega in sodobnega kupca.

Kuhinje

Več o kuhinjskih elementih