ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Kuhinjske nape so nepogrešljiv element v sodobni kuhinji

Z namestitvijo kuhinjske nape v kuhinji omogočimo svež zrak v tem prostoru. Postavimo jo naravnost nad štedilnik ali kuhalno ploščo in jo vklopimo med kuhanjem, da zagotovimo učinkovito odvajanje močnih vonjav in sopare, ki nastanejo med pripravo hrane. Za varnost pri uporabi poskrbimo z izbiro kakovostne kuhinjske nape, ki mora biti pravilno in strokovno montirana, pri upravljanju z njo pa upoštevamo navodila proizvajalca za delovanje in vzdrževanje.

V prodajnem programu pohištvenega salona Šmigoc najdete asortiment kuhinjskih nap znanih blagovnih znamk: Airforce, Amica, Bosch, Electrolux, Elica, Faber, Gorenje, Siccabo, Siemens in Simfer. V ponudbi imamo več vrst kuhinjskih nap, pravi tip pa izberete glede na prostorske možnosti in značilnosti svoje kuhinje. Stenske nape so nameščene na razpoložljivo steno kuhinje. Otočne nape so primerne za kuhinje z otokom, namestimo jih na strop. Vgradne nape pa se vgradijo v kuhinjski element nad štedilnikom.

Posamezni modeli iz našega izbora se seveda razlikujejo po glasnosti, letni porabi energije in energijskem razredu ter največjem pretoku zraka. Ti dejavniki so med bistvenimi pri odločitvi za nakup in pri izbiri vam pomagamo z nasvetom in informacijami o izdelkih.

Poleg osnovne funkcionalnosti se kuhinjske nape s sodobnim dizajnom v moderne kuhinje lepo podajo tudi v vizualnem smislu.

Vrhunska napa za moderno kuhinjo

Vrhunska kuhinja Alples

Kuhinje slovenskega proizvajalca Alples sodijo med prvovrstne izdelke na našem trgu. Kakovostne kuhinje različnih slogov in prostorskih ureditev so izdelane iz trpežnih materialov in ergonomsko oblikovane, da lahko delo v njih poteka lahkotno in učinkovito. Velik izbor elementov vam omogoča funkcionalnost po vaši meri, estetsko dovršenost pa zagotovijo različne možnosti obdelav in barv. Oprema kuhinje se lahko nadaljuje tudi v jedilnici. V skladu z vašim osebnim slogom življenja so vam na voljo tako klasični kot moderni modeli, vsi pa zagotavljajo udobje in uporabnost sodobne kuhinje Alples.

Moderne kuhinje: inovativni modeli

Med moderne kuhinje zagotovo sodi Alplesov model Ikona. Eleganten videz ustvarijo fronte z ravnimi linijami, pri čemer so ročaji ustvarjeni z rezkanim utorom. Vrata pa se lahko enostavno odpirajo tudi s pritiskom. Lakirano mat barvo front, ki je lahko bela ali magnolija, popestri delovni pult v drugačni barvi. Model Urbana odlikujejo moderne čiste linije in izbira iz široke barvne palete za lakirane fronte – na voljo v mat ali visokem sijaju. Za dekor poskrbijo leseni dodatki in okrasne stranice v treh različnih debelinah. Nenazadnje lahko sem uvrstimo še model Plana z vgradnim linijskim ročajem in vitrinami s satiniranim steklom in tiskanim okvirjem ter model Satina s frontami iz lak laminata. Kuhinje so opremljene z naprednimi gospodinjskimi aparati in kuhinjskimi napami.

Oglejte si ponudbo modernih kuhinj

Brezplačni 3d izris kuhinj

3d izris je priročna storitev, ki omogoča, da si bolje predstavljate, kako bo izbrani model moderne kuhinje videti v vaši hiši ali stanovanju. Kuhinjo izrišemo v računalniškem programu, ki omogoča odlično perspektivo. Ogledali si boste lahko kuhinjske elemente v kotni postavitvi ali v obliki črke U, za večje prostore se lahko načrtuje kuhinja z otokom, za objekte z združeno dnevno sobo in kuhinjo pa je denimo pripravna enovrstna postavitev.

Izris najprej opravimo na podlagi tlorisa, ki nam ga priskrbite, nato pa ga še dopolnimo, ko opravimo natančne izmere pri vas doma. Tako bo načrt popolnoma prilagojen. Določili boste barve front in delovnih pultov, ureditev elementov, gospodinjskih aparatov in kuhinjskega pohištva, pri čemer vam seveda pomagamo z nasveti.

3d izris moderne kuhinje

Izris kuhinje je šele začetek ...

Po brezplačnih izmerah in izrisu prostora ter možnosti strokovnega svetovanja v našem salonu ali pri vas doma se naše storitve nadaljujejo z izdelavo kuhinje po meri. Serijske elemente predelamo, da se bodo prilegali dimenzijam vašega prostora. Sledita dostava in profesionalna montaža vaše nove kuhinje. Dostava po Sloveniji je brezplačna pri nakupu kuhinje z vrednostjo nad 2.000 evrov, montaža pa je brezplačna pri kuhinji nad 1.500 evrov.

Preberite več o izrisu kuhinje