ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Pošlji povpraševanje

Pohištvo daje vsebino notranji opremi doma

Pohištvo zapolnjuje naš dom z veliko uporabno vrednostjo, saj ga potrebujemo za shranjevanje stvari, da je vse pri roki, ko kaj potrebujemo, za posedanje in spanje. Pohištvo so v glavnem omare v spalnicah in dnevni sobi ter kuhinjske in kopalniške omarice, stoli in mize, sedežne garniture in postelje. Da je prostor v domu izkoriščen in da imamo kar največ prostora za shranjevanje, je najboljše izbrati pohištvo po meri. Takšno pohištvo lahko namestimo v spalnice, dnevne sobe, kopalnice, največkrat pa se za pohištvo po meri odločamo pri opremi kuhinj. V salonih pohištva je ponudba bogata, ob pomoči usposobljenega svetovalca pa je lažje najti ustrezno pohištvo za opremo doma.

Dnevna soba

Kupiti posamezne kose pohištva ali pohištvo po meri?    

Opremljati svoje domovanje je zelo prijetno opravilo, ker bo vse v njem novo, vendar ne smemo pozabiti, da mora biti pohištvo poleg tega, da nam je všeč, predvsem funkcionalno. Če nimamo veliko prostora, stvari za shranjevanje pa veliko, je treba prostor popolnoma izkoristiti in zapolniti s pohištvom do zadnjega centimetra. To nam uspe z izbiro pohištva po meri, ki je izmerjeno in sestavljeno natanko po merah našega prostora. Tako ne bo praznih kotov in tudi nad omarami ne bo praznega prostora, ker pohištvo po meri popolnoma zapolni prostor v širino, globino in v višino. Posamezni kosi pohištva so lepi v velikih sobah, v kuhinjah pa nam po navadi zmeraj zmanjkuje prostora, zato so dandanes moderne kuhinje sestavljene iz pohištva po meri.

Preberite več o pohištvu po meri

Pred nakupom je priporočljiv izris kuhinje

Pohištvo za kuhinjo je treba načrtovati po korakih. Prvi je seveda naš načrt z vsemi željami in pričakovanji, kakšno naj bo novo kuhinjsko pohištvo po meri. Seveda se tu še ne konča, to je samo en del načrtovanja novega pohištva. V največjo pomoč nam bodo usposobljeni svetovalci v prodajnih salonih s pohištvom, ki bodo pripravili izris kuhinje za naš dom. To je odličen pripomoček, ki nam na računalniškem zaslonu prikaže sestavo pohištva v realnem pogledu. Na podlagi tega 3D izrisa kuhinje potem pohištvo prilagajamo in spreminjamo, saj je lažje delati, ko vidimo konkretno sliko nove kuhinje. Pred izrisom kuhinje je treba vnesti še prave mere prostora, izmero pa naredijo kar pooblaščeni svetovalci iz salona pohištva, kjer novo pohištvo kupujemo. Tako bodo mere res prave in bo naše pohištvo po meri upravičilo svoje ime. Ko je opravljen izris kuhinje v pogledu 3D, je še vedno čas, da se odločamo o stilu novega pohištva, o materialu, iz katerega so omarice izdelane, in o barvi.

Kuhinja po meri

Pohištvo nakupujemo v izbranih salonih s pohištvom

Pri nakupu pohištva potrebujemo strokovno pomoč in to dobimo v dobrih salonih s pohištvom, kot je Pohištvo Šmigoc s Ptuja, ki ima poslovalnici še v Slovenski Bistrici in Mariboru. Njihova izbira pohištva je obsežna, pri njih lahko v celoti kvalitetno opremimo vse prostore v domu. Imajo kuhinjsko pohištvo po meri štirih priznanih izdelovalcev kuhinj, pa pohištvo za spalnice in dnevne sobe ter otroške in mladinske sobe, tudi predsobe, kopalnice in jedilnice imajo svoje zahteve po ustreznem pohištvu. Pri njih lahko opremimo svojo pisarno s pisarniškim pohištvom. Izurjeni svetovalci nam bodo pri nakupu kuhinje svetovali na podlagi izrisa kuhinje, izmerili prostor, svetovali glede izbora pravih gospodinjskih aparatov, kuhinjo dostavili in montirali. Pri nakupu kuhinjskega pohištva po meri so vse te storitve brezplačne, montaža je brezplačna pri nakupu kuhinje nad 1500 evrov in dostava pri nakupu kuhinje nad 2000 evrov. Poleg pohištva lahko tu najdemo še vse dodatke za dom, ki dajo našemu domu še zadnjo piko na i.

Več o 3d izrisu kuhinje