ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Kuhinje po meri za moderen življenjski slog

Kuhinje so prostor ustvarjanja, domačnosti, za mnoge predstavljajo srce doma. Združujejo funkcionalnost in estetiko ter so izjemno pomembna odločitev pri izbiri pohištva. Ker je danes nabor stilov, barv, materialov in kuhinjskih elementov izredno širok, je poleg lastne intuicije vedno dobro poslušati tudi strokovnjake.

V salonih Šmigoc so vam vedno na voljo izkušeni svetovalci, ki vam bodo znali predstaviti možnosti ureditve, narediti izris kuhinje in poiskati idealno kuhinjo za vas. Obiščite nas v Slovenski Bistrici, v Mariboru in na Ptuju ter si zagotovite strokovno svetovanje, brezplačni izris, pa tudi dostavo in montažo.

Kuhinje po meri najbolj zadostijo našim potrebam

Večina strank se danes odloča za kuhinje po meri, saj le na ta način lahko zagotovimo najboljšo izrabo prostora in popolno zadoščenje potrebam posameznikov in družin. Na vašo željo vas obiščemo tudi na domu. S kuhinjo po meri dobite vse potrebne elemente, seveda pa tudi ustrezne gospodinjske aparate proizvajalcev Electrolux, Bosch, AEG ali Siemens. Pametno izkoriščen prostor naj bo glavno vodilo pri izbiri kuhinje, sploh če se zavedate, da v kuhinji preživite veliko časa. Premislite tudi, kaj najpogosteje uporabljate in kako kuhate, da si naročite kuhinjo, v kateri boste zares zadovoljni. Vse naše kuhinje se lahko naročijo kot kuhinje po meri - skupaj z dobavitelji se bomo potrudili, da bodo kar najhitreje pripravljene.

kuhinje po meri

Kakšne so moderne kuhinje

Vsako leto v pohištvani industriji prevladajo določeni trendi, ki jim seveda sledimo, a naj opozorimo, da ni najpomembnejše imeti trenutno najbolj moderni model kuhinje. Izberite kuhinjo po meri, v kateri se boste predvsem dobro počutili. Konec koncev so kuhinje naložba za desetletja in ne za kratki rok. Vseeno pa naj vam predstavimo nekaj osnovnih idej za moderne kuhinje, da boste v koraku s časom.

Moderne kuhinje imajo domiselno postavitev, ki zagotavlja kar največ prostora za shranjevanje. To pomeni, da omarice segajo vse do stropa. Izdelke potem razvrstite glede na to, kaj se najpogosteje uporablja in mora biti najbolj pri roki. Omarice lahko vsaj kje zamenjate tudi z odprtimi policami, kar da kuhinji posebni pečat. Trenutno je zelo aktualno kombiniranje elementov tradicionalnega in modernega, na primer tako imenovani "vintage" stil. Nazaj prihajajo barve, za povezavo z naravo in toplino se izbira les. Sterilnost in belina zgubljata priljubljenost. Moderne kuhinje po meri imajo karakter, združujejo teksture, seveda pa tudi vrsto pametne tehnologije, ki olajša življenje.


pohištvo po merimoderna kuhinja Šmigoc

PREBERITE VEČ O KUHINJAH PO MERI

Izris kuhinje brezplačno

Kot sodobno podjetje, ki se želi čim bolj približati strankam, vam nudimo vso potrebno podporo pri naročilu nove kuhinje. Nudimo brezplačne izmere prostora in brezplačni 3D izris vaše kuhinje, seveda tudi strokovno svetovanje pri prodaji in izbiri aparatov. Izris kuhinje je najboljši način, da si realno predstavljate, kako bo prostor videti. Znotraj izrisa lahko preprosto menjate materiale, barve in postavitve ter med seboj primerjate, katera verzija vam je najbolj všeč. 3D načrtovanje je najboljša opcija za premišljeno načrtovanje notranje opreme kuhinje po meri, da kasneje ne bo neprijetnih presenečenj.

Odlične kuhinje Alples in druge cenjene znamke

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo izvrstne slovenske kuhinje Alples. Gre za vodilnega proizvajalca v srednjem cenovnem razredu, ki navdušuje že vse od leta 1955. Pri nas za kuhinje Alples dobite zajamčeno najnižje cene. Ponujajo moderne in klasične kuhinje, bogat izbor barv in obdelav ter tako zagotavljajo, da si naročite svojo sanjsko kuhinjo. Izbor elementov je zelo obsežen, materiali kakovostni, sistemi blaženja pa tehnološko dovršeni. V kuhinji Alples se boste vedno počutili varno in udobno. Ponujamo pa tudi odlične kuhinje Brigitte küchen, nemško Nobilio in srbsko Jelo. Pridite v naše salone in si izberite svojo favoritko.