ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Udobne sedežne garniture za vašo dnevno sobo

Velik del časa, ko smo doma, ponavadi preživimo v dnevni sobi – in prav od kakovostne sedežne garniture je odvisno naše udobje, s čimer povezujemo tudi prijetno počutje v svojem domačem kotičku. Na izbrani sedežni garnituri počivamo, gledamo televizijo, beremo knjige ali preprosto uživamo v razgledu skozi okno; k njej povabimo svoje goste ali pa si jo za igralni prostor izberejo otroci. Nenazadnje je sedežna garnitura med najbolj opaznimi kosi opreme, zato si želimo, da bi imela privlačen dizajn in da bi se lepo skladala s preostalimi pohištvenimi elementi v dnevnem prostoru.

V salonu pohištva podjetja Šmigoc d. o. o. ponujamo sedežne garniture in počivalnike slovenskih in tujih proizvajalcev: Polipol, Meblar, Vital sofa, Hukla … Na voljo so številni kosi raznolikih oblik, materialov in barv, med katerimi se najde model za vsak okus. Sedežne garniture sestavimo tudi po meri, tako da se bodo odlično prilegale dimenzijam vaše dnevne sobe ter potrebam in preferencam vaše družine (številu članov …).

Sedežne garniture

Salon pohištva – pestra ponudba sedežnega programa

V salonu pohištva nas lahko obiščete v poslovnih enotah Maribor, Ptuj in Slovenska Bistrica, si ogledate celovito ponudbo in za nasvet povprašate naše strokovnjake.

Morda vas bo navdušila sedežna oprema nemškega podjetja Polipol. Odlikuje jo sodoben in inovativen dizajn, po želji vam jo sestavimo po elementih in tako prilagodimo za vaš prostor. Na izbiro je veliko dodatkov: nasloni za glavo, vzglavniki, nastavljiva globina sedala, ležišče, predali za posteljnino. Material je polietrenska pena, obdana z oblazinjeno tkano volno, na voljo je tudi usnje. Elastične valovite vzmeti zagotavljajo popolno udobje.

Ali pa vas pritegne znamka Meblar, ki prav tako združuje udobje, estetiko in funkcionalnost. Vsi modeli so že opremljeni z ležiščem in velikim dvižnim predalom, na voljo so v različicah postavitve bodisi v obliki črke L ali U. Pokrite so lahko s katero izmed kar 300 vrst tkanin.

Vital sofa bo prava izbira tudi za manjše prostore, v katere se bodo lepo podali očarljivi fotelji, sofe, dvosedi, trosedi in kavči pa tabureji; večinoma opremljeni z višjimi nogami. Na voljo so seveda tudi modeli sedežnih garnitur.

Idealna izbira za sproščanje in razvajanje pa je dvosed s funkcijo relax. V ponudbi imamo modela Kim in Taurus. Sedalni in hrbtni del je iz kvalitetnega usnja, medtem ko je material ob straneh eko usnje. Na dvosedu se udobno namestite in se prepustite prijetnemu dremežu.

Oglejte si ponudbo sedežnih garnitur

Počivalnik: udobje in okras

Z mehanizmom relax so opremljeni tudi počivalniki iz našega asortimenta. Ti ob funkcionalnosti in udobju s svojim lepim dizajnom poskrbijo tudi za estetski dodatek vaši dnevni sobi. Izberete lahko modele z vintage stilom in stranskimi naslonjali za glavo ali pa se odločite za modernejše oblike. Drugi počivalniki omogočajo, da se vanje mehko pogreznete kot v oblaček. V programu so še udobni tabureji in okrogle sedalne vreče, ki poskrbijo za praktično uporabnost in dekor v enem.

Počivalnik

Kotne sedežne garniture v obliki črke L

Te se, ob izbiri primerne velikosti, podajo v praktično vsak dom, saj lahko z njihovo umestitvijo lepo izkoristimo prostor ob dveh stenah. Blagovne znamke v našem salonu pohištva ponujajo usnjene in tekstilne modele, z naslonjali za glavo in roke ali brez njih, z različnimi nakloni hrbtnega dela ipd. Različni kosi navdušujejo s kvalitetno izdelavo in dovršenim izgledom.

Več o počivalnikih in sedežnih garniturah

Pohištvo po meri, prilagojeno prav vam

Z odločitvijo za pohištvo po meri vsako stanovanje ali hišo optimalno uredimo. To pomeni, da se bodo v vsakem prostoru kosi opreme lepo ujemali po merah, usklajeni pa bodo tudi po videzu. Nenazadnje lahko s skrbno načrtovanim opremljanjem rešimo tudi prostorsko stisko in poskrbimo za prijetno bivanje v domačem okolju. V salonih Šmigoc vam pri tem strokovno svetujemo in naredimo 3D izris.