ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Slovenske kuhinje so kvalitetne in funkcionalne   


slovenske kuhinje

Kuhinja je prostor, kjer sami ustvarjamo svojo pot do zdravja, kjer poskrbimo zase in za svojo družino s hranilnimi obroki hrane, da smo polni energije in lahko polno uživamo življenje. V kuhinjah se srečujejo ljudje različnih generacij in tu se znanje o pripravi za določeno območje značilne hrane ohranja naprej, kar ob ozaveščanju o pomenu uživanja letnim časom prilagojene prehrane postaja vse pomembnejše. Ker pa se nam vedno mudi, delamo v kuhinji z veseljem, če je vse pri roki in je kuhinja funkcionalno razporejena. Ob opremljanju kuhinje je zato optimalna izbira obisk salona pohištva in nakup kuhinje po meri, pri postavitvi katere je izkoriščen celoten prostor, ki je na voljo.

Salon pohištva – prva izbira pri načrtovanju kuhinje

Ko se odločamo za nakup nove kuhinje, potrebujemo pomoč, podporo in strokovne nasvete, ki jih dobimo v salonu pohištva. Lahko si pripravimo okvirni načrt s svojimi željami in predstavami o postavitvi kuhinje, ki ga nato skupaj s svetovalci v salonu pohištva prilagodimo in poiščemo idealno rešitev. Salon pohištva je pri načrtovanju kuhinje prva izbira zaradi tridimenzionalnega izrisa kuhinje, pri katerem lahko sestavimo kuhinjo do zadnje podrobnosti in dobimo konkretno sliko videza nove kuhinje po meri. Pri Pohištvu Šmigoc s Ptuja so izmera prostora, ki je nujna za natančno izdelavo kuhinje po meri,  tridimenzionalni izris kuhinje in strokovni nasveti ob nakupu brezplačni. Tako imamo na podlagi izrisa kuhinj možnost zase izbrati tisto, ki nam bo pisana na kožo in se bomo v njej dobro počutili. Salon pohištva nam s svojo bogato ponudbo kuhinj različnih stilov ponudi nov navdih pri odločitvi za nakup lastne sanjske kuhinje.    

Kuhinja po meri Evergreen

Kuhinje po meri so najboljša rešitev

Kuhinja po meri se povsem natanko prilega v prostor, niti centimeter ne ostane neizrabljen. Celoten kuhinjski prostor je tako opremljen z elementi in s tem pridobimo prostor za shranjevanje, ki ga v vsaki kuhinji zmeraj primanjkuje. Postavitev kuhinje po meri se začne v salonu pohištva, kjer na podlagi izrisa kuhinje pripravijo natančno predlogo, po kateri se pripravi dokončna izvedba. Izdelava kuhinje po meri je posebej dobrodošla v zahtevnejših primerih, ko niso na voljo samo ravne stene, ampak tudi neravne površine in koti. Vsak dom ima na voljo drugačno obliko in velikost prostora, namenjenega kuhinji, zato so kuhinje po meri za vsakega najboljša rešitev, ko gre za popolno izrabo prostora in prilagoditev kuhinjskih omaric dejanskemu stanju. Prilagoditev sega tako v širino kot v višino. Tako pri domovanjih z visokimi stropi lahko izkoristimo celotno višino do stropa, ki bi drugače ostala neizrabljena. 

Zakaj ne bi izbrali slovenske kvalitete?     

Pohištvo Šmigoc v svojem salonu pohištva v izbor kvalitetnih kuhinj uvršča slovensko znanje in izdelavo – kuhinje Alples. Podjetje Alples ima že dolgoletno tradicijo pri izdelavi pohištva in si je utrdilo svoj prostor na trgu, zadnjih devet let pa uspešno deluje tudi kot proizvajalec kuhinj. Kuhinje Alples s svojo raznolikostjo izpolnjujejo želje po različnih slogih. Tako lahko izbiramo med modernim videzom omaric z ravnimi, čistimi linijami, pa kuhinjo v podeželskem slogu s pridihom domačnosti in kuhinjo v vse bolj priljubljenem vintage slogu. Barvne odtenke lahko izbiramo in poljubno kombiniramo. Ne glede na slog kuhinje so vsi elementi kuhinje Alples kvalitetno izdelani, iz kakovostnih materialov in okovja. Prav to je zagotovilo, da nam bodo te kuhinje dolga leta brezhibno delovale in nam bodo zaradi svoje funkcionalnosti v veselje pri ustvarjanju obrokov.

klasična kuhinja po meri