ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Kuhinje Svea in ALPLES – 100% slovenska kakovost

Ste že slišali za kuhinje Svea? Gre za pohištvo slovenskega proizvajalca s tradicijo. V razstavnih salonih številnih podjetij je danes moč najti več vrst kvalitetnih kuhinj Svea in dnevnega pohištva od srednjega do visokega cenovnega razreda. Med čudovitimi kuhinjami Svea, ki bodo z lahkoto postale srce vašega doma, je tudi Nera – primerna za vsakogar, ki si želi nekaj drugačnega in brezčasnega. Je prijetna in domača pa vendar modernih linij, saj gre za mešanico skandinavske umirjenosti in mediteranske igrivosti. Estella je furnirana kuhinja Svea, ki navdušuje z izrazitim modernim videzom s pridihom Skandinavije. Hrastov furnir in sijaj dajeta izdelku trajno vrednost in omogočata enostavno vzdrževanje ter dolgo življenjsko dobo. Med pestro ponudbo kuhinj Svea bodo vašo pozornost zagotovo pritegnile tudi Tulipana, Gilia, Sinita, Mirabela, Clivia, Olea in Pina, saj Svea svoje poslanstvo uspešno gradi na tradiciji, kakovosti in blagovni znamki z veliko prepoznavnostjo svojih izdelkov na domačem in tujih trgih. Če prisegate na slovenske proizvajalce s tradicijo, si preprosto morate ogledati tudi vrhunske kuhinje ALPLES. Gre za vodilnega ponudnika pohištva v Sloveniji, ki je znan po izjemni kakovosti pohištva za opremo celotnega doma. Celotni program pohištva in kuhinj ALPLES si lahko ogledate v salonih podjetja Pohištvo Šmigoc, v katerem vam bomo z veseljem pripravili računalniški 3D izris izbranega pohištva ALPLES. Po želji vam izbrane kose dostavimo na dom in strokovno zmontiramo na območju celotne Slovenije. V naši ponudbi boste poleg kuhinj Svea in ALPLES našli še kuhinje Nolte in Hacker. Da bi poskrbeli tudi za tiste posameznike, ki si želijo nečesa drugačnega, smo med naše storitve dodali možnost izdelave kuhinj po meri.

Del tradicije, ki se prenaša iz roda v rod

Izdelovalci kuhinj Svea so prepričani, da je možnost po ustvarjanju pohištva in ambienta za posameznika ali družine poseben privilegij, ki se ga še posebej zavedajo, saj jim nalaga odgovornost in hkrati neizmerno veselje in željo po ustvarjanju ter iskanju novega in boljšega. Tudi nam bo v čast, če bodo čudovite Svea kuhinje iz naše ponudbe postale del vašega vsakdana, da boste v njih pričeli svoj dan s skodelico odlične kave in da boste prav v kuhinji Svea pripravili odlično nedeljsko kosilo. Tako boste postali del tradicije, ki se prenaša iz roda v rod.

Kuhinje Svea

Oglejte si ponudbo kuhinj Alples

Zakaj se za nakup kuhinj ALPLES odpraviti v podjetje Pohištvo Šmigoc?

Ker vam v našem podjetju nudimo dodatni 10% popust na vse kuhinje ALPLES ter brezplačno dostavo in montažo na območju celotne Slovenije. Dodatnega 10% popusta boste deležni ob nakupu dnevne sobe PRIZMA ALPLES. Iz obsežnega nabora elementov v naši pestri ponudbi boste s premišljenim izborom dobili izredno funkcionalno kuhinjo, ki bo ergonomsko oblikovana, zato bo delo v njej varno in udobno. Kakovostni materiali, vgrajeno okovje, sistemi blaženja ter kvalitetna izdelava so garancija za dolgoletno brezhibno delovanje. Če se torej zanimate za nakup kuhinje Svea, ALPLES, Nolte ali Hacker, smo v podjetju prava izbira za vas. Tudi tiste ki potrebujejo kuhinje po meri, ne bomo pustili praznih rok. Z veseljem vam bomo izrisali vašo bodočo kuhinjo ter pomagali pri iskanju najustreznejše rešitve za vaš dom. Celovitost naše ponudbe zaokrožata dostava in montaža novega in odvoz starega pohištva. Ob pestri izbiri pohištva, ki ga razstavljamo na kar 1500 m², skupaj najdemo ustrezne rešitve še tako zahtevnega in sodobnega kupca. Vso pohištvo priznanih proizvajalcev vam ponujamo po zajamčeno najugodnejši ceni.

Kuhinje Alples

V ponudbi tudi kuhinje Nolte