ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Kuhinja je prostor v domu za krepitev zdravja in socialnih stikov

Kuhinja v današnjem času ni več le obroben prostor v domu, ampak prevzema mesto prostora za celodnevno druženje. Današnja prodaja kuhinj je zasnovana tako, da se lahko v kuhinji odvija celoten spekter družinskih dejavnosti – od kuhanja, uživanja v obrokih, posedanja in druženja do opravljanja nalog ali dela. Tu z rednim pripravljanjem krepilnih obrokov poskrbimo za zdravje, hkrati pa krepimo tudi socialne stike znotraj družine in s prijatelji. V lepi in prijetni kuhinji se bodo prijatelji in družina z veseljem zbirali. Kuhinja torej pomeni naložbo v zdravje in srečo posameznika in družine.

Moderna kuhinja

Prodaja kuhinj s 3d-izrisom se prilagaja trendom

Prodaja kuhinj se trendu, da postaja kuhinja nova dnevna soba, hitro prilagaja. Z brezplačnim 3D-izrisom si lahko vsak res sestavi kuhinjo po svojih zamislih in potrebah. Tako prodaja kuhinj in njihov nakup postajata veliko več kot le razpostavljanje omaric, gre za ustvarjanje življenjskega prostora, kjer bo potekal pomemben del našega vsakdanjika. 3D-izris kuhinje je tu res v veliko pomoč, saj svojo zamisel lahko vidimo še v realni obliki in jo sproti prilagajamo svojim željam in obstoječemu prostoru, ki je na voljo. Ob prodaji kuhinje bodo prišli na dom izmerit prostor za kuhinjo in bodo 3D-izris še dodatno prilagodili stanju. Zaradi pomembnosti, ki jo ima kuhinja za naše zdravje, in ker je osrednji prostor v domu, ji je treba nameniti pri opremljanju posebno pozornost.

 Elegantna kuhinja

Kuhinje po meri za dom naših sanj

Izdelava kuhinj po meri nam pride še bolj naproti pri uresničitvi naše zamisli. Tu lahko izberemo vse: od materiala do postavitve, barv, višine pultov, videza omaric, oblike ročajev, razporeditve površin za shranjevanje, delovnih površin. Oprema je seveda odvisna od razpoložljivega prostora, nikoli pa se ne smemo odpovedati funkiconalnosti in praktičnosti. Izdelava kuhinj po meri je namenjena prav slednjemu: da je kuhinja popolnoma funkcionalna in se prilagodi vsakemu prostoru. Manjša kuhinja bo lahko potekala ob enem zidu ali pa ob dveh vzporednih linijah omaric. Postavitev kuhinjskih omaric v obliki črke L je primerna za manjše in srednje velike prostore. Kuhinja v obliki črke U bo zapolnila tri stene večje kuhinje in v njej bo lahko hkrati kuhalo več oseb. Če je kuhinja večja, je zelo praktičen in trendovski otok, ki postaja med uporabniki vse bolj priljubljen. Je vsestranski, na njem lahko pripravljamo hrano, v njem shranjujemo posodo, ob njega pa postavimo stole in služi tudi kot miza za manjše obroke in klepet ob kavi. Izdelava vrhunske kuhinje po meri nam bo zagotovila kuhinjo, ki izpolnjuje vsa naša pričakovanja.   

Več o izdelavi kuhinj po meri

Kateri dizajn in slog kuhinje je najboljša izbira

Kuhinja je pri oblikovanju celotne podobe našega doma nezgrešljiv dejavnik. Zato moramo izbrati takšno, ki po slogu ne bo v nasprotju z drugim pohištvom in slogom v našem domu. Če je kuhinja v modernem slogu, naj se sklada z vsem drugim pohištvom, če je naš dom zastavljen v bolj domačem, podeželskem slogu, se bo vanj imenitno umestila vintage kuhinja. S klasično kuhinjo ne moremo zgrešiti. Prodaja kuhinj se prilagaja našemu povpraševanju in oblika in slog kuhinj po meri se dopolnjujeta.

Pri odločanju za res našo kuhinjo sanj je najbolje poiskati salon s prodajo kvalitetnih kuhinj, kjer nam bodo strokovno svetovali pri izbiri na podlagi brezplačnega 3D-izrisa. Tak salon je Pohištvo Šmigoc na Ptuju, kjer se pohvalijo, da imajo najnižje cene kuhinj pri nas, zastopajo pa podjetja Alples, Brigitte küchen, Nobilia in Jela. Brezplačna je tudi izmera na domu, po kateri 3D-izris kuhinje še korigirajo. Kupec lahko sodeluje pri izbiri modela kuhinje po meri in drobnih dodatkov, prav pa pridejo tudi njihovi nasveti glede inštalacij v našem domu in barve sten ter tal.