ŠMIGOC d.o.o.

Pohištvo po Vaši meri in okusu

Kuhinje po meri se popolnoma prilegajo obliki in višini prostora

Načrtovanje kuhinje po meri pomeni, da je taka kuhinja po meri uporabnikovih želja in po meri prostora in možnosti. Takšno načrtovanje zahteva posebno pozornost, ker je to osrednji prostor, kamor se stekajo poti vse družine, tam vsak najde prostor zase. Zato je bistveno, da je v kuhinji po meri vse tako, kot si želimo in kot našemu slogu življenja najbolj ustreza. Če želimo širok delovni pult, to pri načrtovanju kuhinje po meri izpostavimo, prav tako barvo, slog. Ustvarimo zase in za svoje domače in prijatelje svet, v katerem se najboljše počutimo in v katerem najdemo zavetje zase. To ne velja samo za kuhinje, to upoštevamo tudi pri izbiri drugega pohištva po meri.

Izdelava pohištva po meri

Načrtovanje kuhinje po meri

Načrtovanje kuhinje po meri je kompleksna naloga. Naše predstave in pričakovanja je treba uskladiti z realnimi možnostmi. Pri tem so nam v pomoč usposobljeni svetovalci v trgovinah s pohištvom po meri. Najprej je treba premeriti obstoječi prostor, da se bo nova kuhinja res do potankosti prilegala in bo izkoriščen vsak centimeter. Upoštevati je treba, kje so inštalacije za vodo in elektriko, kje se bo dalo montirati napo. Vsaka kuhinja naj ima dovolj prostora za shranjevanje in dovolj delovne površine. Treba je ustvariti sanjsko kuhinjo po meri v okviru realnih možnosti. V salonih pohištva skupaj z nami izdelajo izris kuhinje po meri na računalniku in nam pomagajo izdelati dokončno podobo. Tako kot 3D izris kuhinj lahko pripravimo izris za katerokoli pohištvo po meri.

Izdelava kuhinje po meri

Po izrisu do kuhinje po meri

Na izbiro omaric in drugega pohištva za kuhinje po meri vpliva tudi naša odločitev, ali bo kuhinja zaprta, v posebnem prostoru, ali pa bo to odprt prostor, kot je v zadnjem času vse bolj priljubljeno. Odprta kuhinja omogoča namestitev otoka, kjer se ob kuhanju in hrani zbira vsa družina in prijatelji. 3D izris kuhinje nam da dokončno obliko kuhinje, potem so na vrsti vprašanja glede stila, barv in oblike kuhinjskega pohištva po meri. Tu je izbira res velika – od modernih, klasičnih, podeželskih, dizajnerskih, minimalističnih. In za vsako od njih je treba izbrati še material, dekor, ročaje, delovno ploščo in vrsto dodatkov, tako da je pomoč izkušenega svetovalca res dobrodošla. V kvalitetni kuhinji po meri ne smejo manjkati vrhunski električni aparati. Po izboru kuhinje po meri ni vse končano. Za dobro delovanje kuhinje je zelo pomembna brezhibna montaža, zato je ključno, da je to delo strokovno in natančno opravljeno.

Več o 3d izrisu kuhinj

Ponudba kakovostnih kuhinj po meri  

Pohištvo Šmigoc s Ptuja ponuja celotno storitev izdelave kuhinj po meri in ima v prodajnem programu širok izbor kuhinj priznanih proizvajalcev. Tim izkušenih prodajalcev kupcem svetuje pri vseh osnovnih odločitvah. Uredijo izmere prostora, 3D izris naročnikove kuhinje, svetujejo pri odločitvah glede izbora kuhinjskega pohištva po meri in nakupa gospodinjskih aparatov – vse brezplačno. Pri nakupu njihove kuhinje po meri nad 1500 evri jo tudi montirajo brezplačno. Pri njih so na voljo kuhinje po meri štirih uveljavljenih proizvajalcev: Alplesa, enega vodilnih slovenskih proizvajalcev pohištva po meri, ki ponuja moderne in klasične kuhinje vrhunske izdelave iz kakovostnih materialov za sanjsko in udobno kuhinjo, Brigitte kuchen, to so kuhinje s tradicijo družinskega podjetja, katerega cilj je prvovrstna ponudba tehnično dovršenih kuhinj po meri. Nobilia je nemško podjetje, znano po vrhunski proizvodnji in individualnem dizajnu kuhinj. Četrto je družinsko podjetje Jela, ki si z raznovrstno in kakovostno ponudbo kuhinj po meri utira pot na evropski trg. Pri tako bogati ponudbi pride kupcu vsekakor prav vsak nasvet usposobljenih svetovalcev Pohištva Šmigoc.