Samorazlivni epoksi tlak in smola za vlivanje - namen uporabe

Samorazlivni epoksi tlak obloge

Samorazlivni eposi tlak ali epoksidni tlak se pogosto uporablja v industriji, danes pa ni redkost niti v primeru stanovanjske gradnje. Enako velja tudi za smolo za vlivanje. Njihova uporaba je priporočljiva zaradi velike kemične odpornosti in odličnih mehanskih lastnosti, zato se za uporabo samorazlivnega epoksi tlaka ali smole za vlivanje odločimo ne le v primeru novogradnje, temveč tudi v primeru obnove objekta. Na površino se samorazlivni epoksi tlaki nanašajo v obliki impregnacij, premazov, samorazlivnih in maltnih preplastitev ter estrihov. Dela z uporabo samorazlivnih epoksi tlakov izvajamo tudi v podjetju Habat, saj smo prepričani, da gre za odlično rešitev v primeru prostorov, kjer obstaja velika obremenitev podlage. Uporabimo ga lahko tudi zunaj - za zunanja tla oziroma talne obloge.


Smola za vlivanje je zelo odporna na zunanje dejavnike


Smola za vlivanje in samorazlivni epoksi tlak sta zelo odporna proti udaru in obrabi, ne drsita, na njiju se ne nabirajo prašni delci, sta električno prevodna in kemično odporna. Samorazlivni epoksi tlak predstavlja zaključni vrhnji del osnovne podlage tal. Pred samim polaganjem samorazlivnega epoksi tlaka morajo biti tla ustrezno pripravljena, saj lahko le tako poskrbimo za kakovostno izvedbo storitve. Informacije o epoksi talnih oblogah in talnem gretju lahko pridobite v podjetju Habat.


Samorazlivni epoksi tlak za notranjost objektov


Samorazlivni epoksi tlak in smolo za vlivanje lahko uporabljamo v notranjosti objektov, za zunaj pa izberemo poliuretanske trake, saj odlično prenašajo temperaturne razlike. Pogosto se samorazlivni epoksi trak in smola za vlivanjeuporabljata v skladiščih, v katerih uporabljamo viličarje in druge stroje. V podjetju Habat vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja o delu s samorazlivnim epoksi tlakom. Obiščite nas in se pogovorite z našimi strokovnjaki.

Več o barvanju napušča:https://www.vsi.si/slikopleskarstvo-habat/barvanje-napusca

POSTOPEK KITANJA STEN

HIDROIZOLACIJE

Epoksi smola za vlivanje Habat