barvanje napušča in fasad - cenik

Barvanje napušča: cena in cenik barvanja oz. pleskanja napuščev in fasad

Barvanje napušča je pomembno iz dveh vidikov: iz estetskega, pa tudi iz vidika kvalitete. Pri barvanju oziroma pleskanju napušča so ključne ustrezne in kvalitetne barve, zato je najbolj smotrno, da barvanje napušča prepustite strokovnjakom. Barvanje napušča je le ena od storitev podjetja Habat d. o. o. Ukvarjamo se tudi s pleskanjem fasad, slikopleskarstvom, hidroizolacijo, prenovo stanovanj in poslovnih objektov itd. Naše storitve so dostopne po izjemno ugodnih cenah, kvaliteta opravljenega dela pa je najvišjem nivoju. Vse informacije o ceni barvanja napuščev in ceniku ostalih storitev so vam na voljo na sedežu podjetja, lahko pa nas tudi pokličete ali pa nam pošljete sporočilo preko spletnega obrazca.

PLESKAMO TUDI LESENE ALI KOVINSKE OGRAJE, OKNA IN VRATA


Pleskanje napušča - cenik, ki vas bo prijetno presenetil

Razmišljate o pleskanju lesenega napušča in ne bi želeli plačati visoko ceno? Ne veste, koga poklicati, da bi pobarval vaš napušč? Podjetje Habat d. o. o. je pravi naslov. Barvanje napušča je potrebno na vsakih nekaj let oziroma ko je površina napušča dotrajana. Pri barvanju napuščev uporabljamo najboljše barve in sodobno tehnologijo ter postopke, kar zagotavlja odlično kvaliteto opravljenega dela. Pri barvanju napušča uporabljamo okolju prijazne barve na vodni osnovi in lazurne premaze. Pred barvanjem napušča pa tudi primerno pripravimo površino. Ne odlašajte s pleskanjem napušča, saj bo v primeru dotrajanosti potrebna temeljitejša sanacija, ki bo dražja, kot če se za barvanje napušča odločite pravočasno. Vse informacije glede pleskanja oziroma barvanja lesenega napušča in cenah vam bomo posredovali, če nas obiščete. Skupaj bomo pripravili ponudbo in načrt storitve.

PRED BARVANJEM JE NA VRSTI HIDROIZOLACIJA STREHE


Ugoden cenik za barvanje fasad in napuščev

Z barvanjem fasad in napuščev imamo ogromno izkušenj, zato smo prepričani, da boste z našim delom zadovoljni. Tako barvanje fasad, kakor tudi barvanje napušča je izredno pomembno, saj skrbno izbrana barva ne le popestri videz objekta, primerno ga tudi zaščiti. Nova barva ohranja obstojnost fasade, ki po deset do petnajstih letih zagotovo ni več tako odporna kakor na začetku. Pošljite nam povpraševanje za barvanje napušča in fasad in brezplačno vam bomo svetovali. Ne vzdržujemo pa zgolj zunanjega izgleda vaše hiše. Strokovnjaki smo tudi za dela v notranjosti. Med drugim vam ponujamo tudi zaščitni epoksi premaz za tla.

Barvanje (pleskanje) napušča