Samorazlivni epoksi tlaki in debelina, smola za vlivanje in še in še

debelina epoksi tlakovIndustrijski epoksi tlaki so poseben sistem epoksi tlakov, ki so primerni za notranji interier. Epoksi tlaki so v bistvu industrijski tlaki. Gre za izredno trd in mehansko odporen material, ki je odlična rešitev za prostore, kjer je velika obremenitev podlage. Odporni so na vse mehanske poškodbe, kemikalije in visoke temperaturne spremembe. Epoksi tlaki pa z druge strani služijo ne le zaščiti, temveč tudi dekoraciji. V podjetju Habat d. o. o. izvajamo dela z epoksi industrijskimi tlaki ter poliuretanskimi industrijskimi tlaki. Industrijski epoksi tlak predvideva zaključni premaz iz poliuretana. Če torej želite vaš prostor zaščititi in obogatiti z epoksi tlakom, potem je industrijski epoksi odlična rešitev. Poleg epoksi tlakov izvajamo tudi dela z epoksi smolo za vlivanje in samorazlivnimi epoksi tlaki različnih debelin. Lahko pripravimo tudi temeljno dvokomponentno antikorozivno barvo na osnovi epoksi-poliamidnih smol in cinkovih fosfatov. Tovrstenepoksi primerlahko prepoznate po odličnem oprijemu na praktično vse kovinske površine, uporablja pa se za zaščito industrijskih strojev, vozil itd.


Epoksi smola za vlivanje - odporna na vse mehanske obremenitve

Pri svojem delu uporabljamo tudi epoksi smolo za vlivanje. Epoksi smola je nizkoviskozen protiprašni sistem, katerega namen je zaščititi določeno podlago. Epoksi premazi se v industriji uporabljajo za zaščito in otrditev tal ali stenskih površin in za zaščito tlaka. Epoksi smola za vlivanje je izredno trpežna, obstojna je na vremenske vplive in ne bledi. Epoksi smola za vlivanje je odličen industrijski premaz, ki ga lahko uporabljamo pri gradnji ali pri sanaciji objektov. Epoksi smola je glavna sestavina epoksi tlakov.

PRI HABATU NE POSKRBIJO LE ZA VAŠA TLA , AMPAK TUDI STENE


Samorazlivni epoksi tlak - različni nameni uporabe

Samorazlivni epoksi tlaki so namenjeni prostorom, ki so visoko mehansko in kemično obremenjeni. Izvajajo se v debelinah od 1 do 5 mm, sestavljeni pa so iz epoksi smole, trdilca in polnil. Če potrebujete cenovno ugodnega ponudnika za izvedbo industrijskega epoksi tlaka, samorazlivnega epoksi tlaka različnih debelin ali potrebujete zaščito z epoksi primer dvokomponentno barvo, nas kontaktirajte.

epoksi smola za vlivanje - primer