Kitanje sten - postopek kitanja in brušenja - kaj moramo vedeti?


Postopek kitanja sten ni preprost, kadar se ga lotimo prvič. Če imamo na tem področju veliko izkušenj, lahko poskrbimo za profesionalno izvedbo postopka kitanja in brušenja sten. Kako torej kitati stene? Oba postopka sodita k slikopleskarstvu. Pomembno je, da pred pričetkom postopka kitanja in brušenja sten odstranimo vse slabo oprijete in odstopajoče omete ali napihnjene dele, pri čemer uporabljamo različna orodja, med drugim tudi kovinsko lopatico, brusni papir ali žično krtačo. Če želimo postopek kitanja sten izvesti kvalitetno, moramo odstraniti popolnoma vse moteče predmete (stare tapete, vijaki), saj bo v nasprotnem primeru osvežitev sten že na prvi pogled slabo izvedena. O tem, kako kitati stene, nas lahko povprašate tudi v podjetju Habat.

Kitanje sten navodila
Kitanje in brušenje sten - postopek je potrebno poznati


Postopek brušenja zahteva tudi sesanje prašnih mest oziroma umivanje sten z vlažnimi gobami. Kitanje in barvanje sta tesno povezana - če postopka kitanja in brušenja stene ne izvedemo kvalitetno, bomo imeli težave tudi pri barvanju. Če torej na tem področju niste ravno mojstri, je bolje, da celotno izvedbo prepustite strokovnjakom iz podjetja Habat. Pri izvajanju vseh storitev smo dosledni in natančni, pri delu pa uporabljamo samo najboljše materiale in preverjene tehnike dela.

Kitanje sten postopek Habat
Od postopka je odvisen tudi končni videz


V kolikor postopka brušenja ne izvedemo z veliko mero natančnosti, se bo to poznalo tudi pri končnem videzu. Navodila za kitanje nam ne bodo kaj dosti pomagala, če na tem področju nimamo popolnoma nobenih izkušenj. Za kakovostno izvedbo prepustite postopek strokovnjakom iz podjetja Habat, saj boste tako tudi sami navdušeni nad končnim rezultatom.

Hidroizolacija kleti:https://www.vsi.si/slikopleskarstvo-habat/hidroizolacija-kleti

EPOKSI PREMAZ

IZDELAVA STEN PIŠI BRIŠI