Hidroizolacije in ostale storitve Habat d. o. o.


Hidroizolacije, barvanje napušča in druge slikopleskarske storitve ter epoksi premazi so že več desetletij del zanesljive in strokovne ponudbe družinskega podjetja Habat d. o. o. Svoje mesto ohranjamo s spoštovanjem tradicije, prijaznostjo in domačnostjo ter tudi z nenehnim stremljenjem za napredkom in razvojem, zaradi česar se lahko na področju izvajanja hidroizolacije in drugih storitev kosamo z ostalimi ponudniki podobnih storitev, prepričani pa smo, da jih v marsičem tudi prekašamo. Dolgoletne izkušnje in številne zadovoljne stranke so nam dale namreč samozavest, da lahko ponosno rečemo, da smo med vodilnimi na trgu pri hidroizolaciji objektov in ostalih storitvah.


Zakaj se odločamo za hidroizolacijo?


Hidroizolacija je trajna in učinkovita rešitev, če se spopadamo s težavami zaradi vlage, zamakanja ali meteornih vod. S hidroizolacijo zaščitimo ravne strehe, nujna pa je tudi hidroizolacija terase. Cena je veliko bolj ugodna kot sanacija, do katere slej kot prej pride, če objekta ne zavarujemo s hidroizolacijo. Vremenske razmere namreč z leti pripomorejo k nastanku razpok in drugih poškodb, vlaga pa začne pronicati v notranjost. S hidroizolacijo preprečimo mokre madeže, plesen, gnilobo ter celo kratek stik na električni napeljavi.

Izvajanje hidroizolacije cena

Hidroizolacija terase - cena in druge informacije


Cena hidroizolacije terase je odvisna od več dejavnikov - na ceno hidroizolacije terase vpliva površina, ki jo je potrebno zavarovati, materiali, ki jih uporabimo, ter podobno, v vsakem primeru pa so cene hidroizolacije in ostalih storitev v podjetju Habat poštene in prijazne do stranke.


Znani nismo le po dobro opravljenem delu in ugodnih cenah hidroizolacije ter drugih storitev, temveč tudi po poštenem in dobrem sodelovanju, prijaznosti do strank, lotevamo pa se tudi projektov, ki bi lahko veljali za zahtevne. Vsak projekt nam namreč predstavlja izziv, ki bogati naše izkušnje ter nam širi znanje. Če vas zanima več informacij o hidroizolaciji strehe ali hidroizolaciji terase, cenah in drugem, nas kontaktirajte.

Več o epoksi premazu:https://www.vsi.si/slikopleskarstvo-habat/epoksi-premaz

BARVANJE NAPUŠČA

CENIK BARVANJA FASAD

Hidroizolacije cene