slikopleskarska dela - cenik za dela v Ljubljani

Slikopleskarska dela Ljubljana: ugoden cenik in cena slikopleskarstva m2

Slikopleskarska dela opravljamo že več kot 35 let, zato lahko brez zadržkov rečemo, da svoje delo opravimo popolno. Podjetje Habat d. o. o. je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami na področju slikopleskarskih del. Pri svojem delu uporabljamo najbolj kakovostne preparate in pripomočke, z veseljem pa tudi prisluhnemo vašim željam in potrebam ter vam svetujemo pri izbiri barv in tehnologije. V slikopleskarstvu uporabljamo samo najmodernejša orodja in materiale ter preverjene in izpopolnjene metode dela. Slikopleskarska dela opravljamo tako na manjših kakor tudi na večjih objektih. Sedež našega podjetja se nahaja v Trzinu, v neposredni bližini Ljubljane. Zato, če iščete kvalitetnega izvajalca slikopleskarskih del v okolici Ljubljane, ki vam bo pripravil ugodno ponudbo za slikopleskarstvo, vabljeni, da nas obiščete ali kontaktirate. Ponujamo vam ugodne cene slikopleskarskih del na m2. Ugoden cenik in kvalitetno opravljena storitev - to vam ponujamo mi.


Cenik slikopleskarskih del oziroma cena m2

Cenik slikopleskarska del je objavljen, kakor tudi izvedbo obračunavamo po veljavnih normativih. Če vas zanima, koliko stane slikopleskarstvo na m2, nas kontaktirajte. Naš cenik oziroma cene so ugodne, na opravljeno delo pa dajemo garancijo dve leti ali več. V času trajanja garancije pa jamčimo tudi vsa popravila. Pošljite nam povpraševanje preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno. Cenik in ostale informacije o slikopleskarskih delih pa lahko izveste tako, da nas obiščete.

OSNOVNA DEJAVNOST SLIKOPLESKARTVA JE BARVANJE STEN


Ponudba slikopleskarskih del

V podjetju Habat d. o. o. opravljamo različna slikopleskarska dela: beljenje stanovanja ali hiše, pleskanje stanovanja ali hiše, glajenje in kitanje sten, barvanje fasad. Če potrebujete slikopleskarska dela v okolici Ljubljane, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje. Na naši spletni strani lahko izpolnite spletni obrazec, kjer vpišete vse potrebne informacije o prostoru, kjer bodo slikopleskarska dela potekala, in poslali vam bomo ponudbo s cenikom. Cena slikopleskarstva na m2 je pri nas ugodna, storitev pa kvalitetno opravljena.

ponudba slikopleskarska del