Hidroizolacija kleti od znotraj - zaščitimo objekt pred vlago


Hidroizolacija kleti predstavlja eno izmed najbolj učinkovitih rešitev, kako vlagi preprečiti vdor v objekt. Če jo izvedemo od znotraj, bomo preprečili tveganje za nastanek škode v objektu, zaradi katere bi bila potrebna sanacija. V kleti jo izvedemo s tankim slojem za vodo neprepustne folije, katere osnovni namen je preprečiti vlagi, da bi vdirala v zidove. Pri zidovih, ki so vkopani v zemljo, vlaga deluje dlje časa kot pri tistih, ki so nad zemljo, zato je izoliranje kleti v tem primeru neizogibno. Hidroizolacije tal v kleti od znotraj izvajamo tudi v podjetju Habat. Pri izvedbi vseh storitev, tudi izolacij tal v kleti smo dosledni in natančni, zato za kvaliteto svojih del tudi stojimo.

Hidroizolacija kleti od znotraj
Hidroizolacija kleti od znotraj z uporabo naprednih materialov


Hidroizolacijo kleti od znotraj izvajamo z uporabo naprednih materialov, pri čemer uporabljamo hidroizolacijski premaz za beton, ki deluje na osnovi kristalizacije, za svoje zorenje pa porabi vlago iz stene. Izvedemo lahko tudi hidroizolacijo na temelj. Pri vsem tem je ključnega pomena prav pravilna izvedba, saj lahko v nasprotnem primeru dosežemo učinek, podoben tistemu, kadar hidroizolacija kleti od znotraj sploh ni bila izvedena. Do težav z vlago prihaja zlasti v starejših objektih, zato je v tem primeru potrebno razmisliti o izvedbi hidroizolacije kleti, tudi na temeljih.


Hidroizolacija kleti od znotraj z natančno izvedbo


Kot smo omenili, je pri izvedbi hidroizolacije od znotraj poleg velike mere znanja potrebna tudi natančnost, ki nam omogoča kakovostno izvedbo hidroizolacije kleti. V podjetju Habat za to poskrbimo tudi z uporabo hidroizolacijskega premaza za beton, ki preprečuje vdor vlage v objekt. Če si želite kakovostne izvedbe, potem nas obiščite v podjetju Habat.

Več o barvanju napušča:https://www.vsi.si/slikopleskarstvo-habat/barvanje-napusca

BARVANJE STEN

HIDROIZOLACIJA TERASE ALI BALKONA

Hidroizolacija tal v kleti Habat