Barvanje napušča in ostale storitve podjetja Habat d. o. o.


Barvanje napušča spada med storitve podjetja Habat d. o. o., ob tem pa skrbimo tudi za ostala slikopleskarska dela, epoksi tlake, suhomontažno gradnjo in hidroizolacije. Z barvanjem fasad in napuščev se ukvarjamo že več kot 35 let, naše dolgoletne izkušnje pa so zagotovilo, da bo delo opravljeno strokovno, natančno in hitro, ob tem pa vam bomo lahko tudi strokovno svetovali in vam pomagali od ideje do realizacije. Za barvanje napuščev uporabljamo najmodernejša orodja in sodobne metode ter visokokakovostne materiale, tako da lahko ustrežemo tudi zahtevnejšim pričakovanjem strank.

Barvanje napušča cena

Kdaj se odločimo za barvanje napušča?


Barvanje napušča se sliši kot dolgotrajno in komplicirano opravilo, zato veliko ljudi z njim odlaša, dokler ni že (skoraj) prepozno, a vam v podjetju Habat d. o. o. zagotavljamo, da se je enostavneje odločiti za pravočasno ukrepanje. Z barvanjem napuščev imamo že ogromno izkušenj, zato delo opravimo kvalitetno in veliko hitreje, kot bi pričakovali. Za barvanje napušča se odločimo na vsakih nekaj let, ko je obrabljen in se več učinkovito ne zoperstavlja vremenskim pogojem; pa tudi, ko je površina tako obrabljena, da kvari videz celotne zgradbe, priporočamo barvanje napuščev. Cena bo prav tako nižja, če poteka barvanje napušča pravočasno, saj je v primeru večje dotrajanosti potrebna temeljitejša sanacija, ki je tudi dražja.


Kako poteka barvanje napuščev


Barvanje napuščev poteka po predhodnem naročilu. Ko določimo termin, najprej izmerimo dimenzije ter določimo barvni odtenek. Pred barvanjem napušča zavarujemo okna, vrata in tla, da jih ne umažemo, ter rahlo obrusimo spodnjo površino. Temu sledi barvanje napušča. Barva se nanaša načeloma dvakrat, kar je odvisno tudi od barve, ki ste jo izbrali. Po končanem barvanju napušča pospravimo in izgled je povsem prenovljen.


Če vas zanima več o barvanju napušča, cenik ali druge informacije, se obrnite neposredno na nas in z veseljem vam bomo pomagali.

GLAJENJE IN KITANJE STEN

Barvanje napuščev