Kitanje sten: cena kitanja notranjih, zunanjih in kauf sten je pri nas ugodna

Kitanje sten: cena za kitanje sten je pri nas zelo ugodna. V podjetju Habat d. o. o. se ukvarjamo s slikopleskarstvom, epoksi tlaki, hidroizolacijo, prenovo stanovanj in poslovnih prostorov, suhomontažno gradnjo ter sistemi raztegljivih strojev. Pred vsakim beljenjem je ključnega pomena kitanje oziroma glajenje sten. S kitanjem poskrbimo, da je podlaga ravna in brez nepravilnosti. V našem podjetju imamo s kitanjem notranjih sten ogromno izkušenj. Prepričani smo, da boste z našo storitvijo več kot zadovoljni, saj ne le, da svoje delo opravimo brezhibno, tudi cena kitanja sten in knauf sten je pri nas ugodna. Ne zapravljajte več za kitanje sten z Jubolinom, pokličite nas in s steno bomo opravili kot bi mignil.

kitanje knauf notranjih sten


Kitanje sten in knauf sten - za beljenje je najbolj pomembna priprava podlage

Si želite osvežiti vaš prostor? Prenavljate stanovanje ali hišo in morate pobeliti notranje ali knauf stene? Se zanimate za kitanje in beljenje zunanjih sten? Podjetje Habat d. o. o. se zares spozna na svoje delo. Obvezna osnova za uspešno in profesionalno slikopleskarstvo je zagotovo ustrezna priprava podlage, to pa je glajenje in kitanje sten. V našem podjetju se kitanja sten lotimo profesionalno in v več korakih, za storitev pa vam ponujamo odlično ceno. Stene, ki jih želimo prepleskati, so včasih polne luknjic, razpok in nepravilnosti, zato so hrapave in neprijetne na otip. Zato jih je potrebno pred beljenjem pokitati. Mi kitamo in gladimo vse vrste podlage, tudi knauf stene. Pri novogradnjah pa kitanje opravimo strojno. Za vse informacije o ceni kitanja in ceni ostalih storitev nas kontaktirajte.

NAJ VAM PREDSTAVIMO NAŠE STORITVE Z EPOKSI TLAKI


Kitanje sten - Jubolin ni vse kar potrebujete

Naša storitev kitanja knauf sten po ugodni ceni vključuje različne faze dela in preparate ter premaze. Priprava podlage poteka po točno določenem vrstnem redu, vključuje pa tudi impregnacijo in temeljne premaze, ki zagotavljajo bolj trajen in kvalitetnejši nanos barve. Če ste mislili, da bo Jubolin vse, kar boste potrebovali za kvalitetno kitanje, potem se motite. Pokličite nas in se dogovorite za kitanje notranjih, zunanjih, knauf sten in vseh ostalih podlag.

Kitanje sten cena

Po kitanju sten pa na vrsto seveda pride barvanje sten. Poleg sten pa barvamo tudi ostale površine kot je na primer napušč.

KAKO POTEKA BARVANJE NAPUŠČA?