Epoksi tlaki debelina

Epoksi tlak debelina materialEpoksi tlaki različnih debelin izhajajo iz industrijskega materiala epoksi, ki je sestavljen iz več različnih komponent. Ponavadi epoksi material vsebuje epoksidno vezivo nizke vizkoznosti ter dekorativno polnilo, ki je sintetično, lahko pa se uporablja tudi epoksi smola za vlivanje ter kremenova polnila. V industriji se pogosto uporabljajo poliuretanske snovi, saj je v proizvodnih halah poglavitna trpežnost, vzdržljivost, enostavnost čiščenja in funkcionalnost epoksi tlaka. Debelina epoksi tlaka se prilagodi zahtevnosti pogojev in zunanjih dejavnikov, ki vplivajo na tlak. Bolj obremenjen, ko je epoksi tlak, debelejši mora biti, s čimer se strinjajo tudi strokovnjaki za polaganje epoksi tlaka. V zadnjem času se epoksi tlak različnih debelin uporablja tudi kot dekorativni tlak v stanovanjskih enotah, saj industrijski videz površin zapovedujejo številni trendseterji v svetu notranjega oblikovanja. Epoksi tlak se tako uporablja lahko tudi v kopalnici, dnevnih prostorih, kuhinji, za terase, zunanje površine in servisne prostore.


Epoksi smola za vlivanje


Pri epoksi smoli za vlivanje je pomemben sam postopek vlivanja. Prvi korak je seveda priprava podlage. Podlago, na katero želimo vliti epoksi smolo moramo najprej dobro izravnati in zbrusiti, da bo ustrezno pripravljena za nanos epoksi materiala. Dobri pripravi podlage sledi nanos osnovnega premaza, nato pa v plasteh še nanos epoksi premaza ter zaščitnega sloja. Med epoksi tlaki se vse bolj uveljavljajo tudi 3d epoksi nanosi s poljubno sliko v tleh z 3-dimenzionalnim učinkom. 3D epoksi tlaki so vizualno zelo invazivni, zato je potrebno dobro premisliti, če želimo izbrane slike v 3D tehniki gledati na naših tleh dalj časa.


3D epoksi tlak debelina


Debelina 3d epoksi tlaka je vsaj 3 mm ali več, saj je 3d epoksi sestavljen iz več plasti. Ko imamo izravnano talno podlago in izbrano željeno fotografijo ali vzorec, ki ga želimo na svojih tleh, se najprej nanese primer ali prednanos, nato samoizravnalni osnovni premaz, šele na to se na osnovni premaz nanese željena fotografija, ki ji sledi zaščitni sloj. Značilnosti epoksi tlaka debeline 3 mm in več so neuničljivost, obstojnost, nedrsljivost ter enostavnost čiščenja. 3d epoksi tlak se lahko uporablja tudi v kopalnicah, na stenah stanovanjskih hiš ali poslovnih prostorov, kar pričara edinstven videz ter nepozaben prvi vtis za vse obiskovalce!

Epoksi smola za vlivanje material


Epoksi tlak - cena glede na debelino


Ceno epoksi tlaka ne določa sama debelina epoksi smole za vlivanje, temveč bolj velikost površine prostora, ki jo želimo z epoksi materialom prekriti. Cene se gibljejo od 70€/m2 do 600€/m2, pri čemer velikost površine zniža ceno za kvadratni meter. V podjetju Habat iz Trzina se ponašamo z več kot 40-letno tradicijo izdelave epoksi tlakov, ukvarjamo pa se tudi z suhomontažno gradnjo, sistemi raztegljivih stropov, slikopleskarstvom in hidroizolacijo. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje v zvezi z nanašanjem epoksi tlaka ali epoksi smole za vlivanje, nas pokličite ali obiščite na sedežu podjetja v Trzinu. Potrudili se bomo, da vam ponudimo najboljšo informacijo ter odlično ceno polaganja epoksi tlaka za vašo kopalnico, teraso, dnevni prostor, notranje ali zunanje površine! Privoščite si najboljše od najboljšega, epoksi tlak Habat, različnih debelin in vzorci po vaših željah!

VEČ O EPOKSI PREMAZIH

VEČ O DEBELINI EPOKSI TLAKIH