Velika ponudba najcenejših zaves plise z veliko izbiro vzorcev

V podjetju Strle d.o.o. vam ponujamo različne vrste notranjih senčil. Dan danes je zelo popularna uporaba zaves plise. Zavese plise so podrobno predstavljene tudi na našem forumu.

Montaža plise zaves je enostavna in ugodna

Montaža plise zaves je preprosta in vsestranska, saj jih je mogoče namestiti tako na okna kot tudi na vrata. Plise zavese namestimo hitro in po ugodni ceni. Zavese plise se lahko namestijo poljubno. Lahko jih namestite tako na okna kot na vrata. Tudi odpirate jih lahko poljubno - od zgoraj navzdol ali od spodaj navzgor. Izbira je vaša. Plise zavese odlično prepuščaj svetlobo in jo enakomerno razpršijo po prostoru. Uporabite jih lahko doma, pa tudi v poslovnih in drugih javnih prostorih.

Plise zaveseZavese

Velika izbira platen za izdelavo plise zaves

Izbor platen iz katerega bo plise zavesa izdelana, je velik. Oglejte si našo spletno stran in ugotovite, katero platno vam je najbolj pri srcu. Na voljo so vam platna v različnih barvah in z različnimi vzorci. Odločite se za tistega, ki vam je najbolj pri srcu in opremite vaš dom s plise zavesami že danes.

Vzdrževanje plise zaves je enostavno in hitro

Tudi vzdrževanje in čiščenje plise zaves je enostavno. Navadno je dovolj že, da jih obrišemo z vlažno krpo. Plise zavese so izdelane iz antistatičnega platna, so zelo trpežne in odporne ter se lahko tako pohvalijo z dolgo življenjsko dobo.

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi plise zaves

Vas zanima več o plise zavesah? Oglejte si našo spletno stran in se odločite za nakup plise zaves, ki so vam najljubše. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Na vprašanja odgovorimo hitro in natančno ter vam tako pomagamo do optimalne odločitve pri nakupu. Veseli pa bomo tudi vašega obiska naši poslovalnici. Z veseljem vam bomo odgovorili na na vsa vprašanja, ki se vam pred nakupom plise zaves še zastavljajo.

VEČ O PLISE ZAVESAH IN KOMARNIKIH