Zunanje okenske žaluzije - ustvarjalna svetloba ali prava zatemnitev


V podjetju Strle do.o.o, v industrijski coni Podskrajnik blizu Cerknice, se že več deset let ukvarjamo s kvalitetno izdelavo zunanjih okenskih žaluzij ter ostalih senčil in komarnikov. Gre za družinsko podjetje, katerega glavno vodilo je razvoj obstoječih produktov, obenem pa tudi iznajdba novih, vse za večanje zadovoljstva naših strank. Izbirate lahko med različnimi vrstami zunanjih žaluzij od katerih je odvisna cena zunanjih žaluzij, več informacij pa najdete na ceniku zunanjih žaluzij na naši spletni strani www.strle.net.


ŽALUZIJE ZA OKNAzunanje žaluzije

Zunanje okenske žaluzije z vidno ali podometno omarico ter štiri različne lamele


Zunanje okenske žaluzije so senčilo, pri katerem je mogoče prilagajati naklon lamele in višino žaluzije in tako dosežete pravo bivalno svetlobo. Glede na obliko vaše hiše oz. prostora lahko izbirate med štirimi različnimi lamelami, ki so na voljo v štirih barvah: beli srebrni, temno rjavi in sivi in se odločite za zunanje okenske žaluzije s podometno omarico, ki ni vidna in je skrita pod fasado ali pa vidno omarico. Možna je izbira fiksnih zunanjih žaluzij ali pomičnih. Od vaše izbire je odvisna tudi cena zunanjih žaluzij. V kolikor vam barva pomičnih ali fiksnih zunanjih žaluzij ni všeč, lahko prilagodite barvo po RAL lestvici.


Za ceno zunanjih žaluzij obiščite našo spletno stran


zunanje okenske žaluzije cenaZaradi lastnega razvoja in izdelave lahko v našem podjetju nudimo ugodne cene zunanjih žaluzij, v kar se lahko prepričate z ogledom cenika zunanjih žaluzij v spletni ponudbi. Cena m2 zunanjih žaluzij je odvisna od tega, katero vrsto zunanjih okenskih žaluzij boste izbrali. V kolikor imate težave z odločitvijo, vam bodo naši strokovnjaki z veseljem priskočili na pomoč in vam svetovali, katere zunanje okenske žaluzije so primerne za vaš prostor in prepričani smo, da vam bo všeč tudi cena zunanjih žaluzij. Zagotovite si ugodno bivanje tudi vi, kontaktirajte nas in se pozanimajte kakšna je cena m2 zunanjih žaluzij. Strle do.o.o. je prava rešitev za vas.