Rolete s komarniki za mirno noč


Komarniki PVCRolete s komarniki ali žaluzije s komarniki vsekakor morate imeti, če vas motijo komarji. Drobcena bitja, ki so nadlegovala že dinozavre in bodo verjetno še vedno tu, ko nas že dolgo ne bo več, so pač nadležna, saj nam ponoči brenčijo okrog ušes in nas tako budijo. Ko pa se zjutraj zbudimo, je na našem telesu polno nečednih rdečih pik, ki povrhu še srbijo. Rolete s komarniki pa preprečijo vdor nadležnim komarjem. Lahko si omislite PVC komarnik ali alu komarnike; lahko gre za krilne komarnike ali pa fiksno izvedbo komarnika.


Rolete s komarniki za manj tveganja

Rolete s komarnikomRolete s komarniki ali žaluzije s komarniki so danes tudi investicija v prihodnost. Človeško zdravje je naše največje bogastvo in prav je, da storimo vse, kar je v naši moči, da ga zaščitimo. Nekoč so bili komarniki bolj ali manj luksuz, ki so si ga omislili tisti ljudje, ki jih je pač motilo, da so jih podnevi ali ponoči v zaprtih prostorih pikali komarji. V prihodnosti pa bo PVC komarnik tudi pri nas lahko tisti, ki bo zaščitil naše zdravje. Bolezni, ki jih prenašajo komarji, so bile nekoč doma le v eksotičnih krajih, v današnjem času pa se kužni komarji počasi a nezadržno širijo tudi v Evropo.


Vrhunski PVC komarnik, ki ga izdelamo in montiramo

Proizvode, kot so PVC komarnik, alu komarniki oziroma rolete s komarniki, razvijamo sami, zato so naši izdelki vrhunski. Lahko vam ponudimo krilne komarnike, fiksne komarnike in vse druge mogoče izvedbe. Seveda poskrbimo tudi za montažo komarnikov, preko katerih dobro kroži zrak, ki preprečujejo dostop cvetnemu prahu in ki izredno dobro prepuščajo svetlobo.

POGLEJTE SI ŠE VEČ NAŠE PONUDBE