Komarniki, npr. magnetni, nudijo zaščito pred vdorom mrčesa


Komarniki magnetni za vrata in okna nudijo univerzalno zaščito pred vsemi vrstami nadležnih insektov. Učinkovita zaščitna mreža proti mrčesu se namesti na okna in vrata bivalnih prostorov. Mreža je pletena dovolj gosto, da insekti ne morejo priti v prostor, obenem pa dopušča pretok zraka in svetlobe v notranjost. Tako lahko brez skrbi odpirate okna in zračite prostor. Komarnik za vrata izbiramo glede na potrebo in vrsto vgradnje. Tako ločimo krilni, nihalni, drsni in plise komarnik za vrata.

PREVERITE TUDI ZUNANJE ROLETE


Komarniki - magnetni nihajni komarnik ostane zaprt tudi ob vetru


Nihajni komarniki magnetni so izvedba krilnih komarnikov, ki omogočajo kar 240° kot premikanja. Uporabljajo se za zaščito pred insekti na prehodih, ki jih pogosto uporabljate (vrata, ki na primer vodijo na balkon ali teraso). Vratni komarnik se odpira iz notranjosti objekta navzven. Nameščen je lahko na okvir obstoječih vrat ali na vodila rolet. Pritrdi se z navadnim ali vzmetnim pantom. Slednji poskrbi za samodejno zapiranje vratnega komarnika po odprtju. Tako lahko komarnik brez težav odprete tudi kadar imate zasedeni obe roki, zapre pa se samodejno.
Vratni komarniki imajo tudi poseben magnetni sistem, ki onemogoča, da bi se vrata ob prepihu odprla. Magnet je nameščen na okvirju komarnika in na balkonskih vratih.

komarniki magnetnicena komarnikov


Ugodna cena komarnikov Strle


Komarniki Strle so cenovno ugodni in dostopni, njihova kakovost pa prvovrstna. Zagotovo vas bo navdušilo, da so med njimi tudi rolo komarniki za okna cena je navdušila že številne. V ceniku, ki ga lahko dobite v naših poslovalnicah, je sicer navedena le okvirna cena komarnikov, saj je izračun končne cene odvisen predvsem od vaših želja, kakšni naj bi bili komarniki. Cena komarnikov pa je lahko še nižja, kadar so komarniki (tudi magnetni) v akciji. Akcija komarnikov namreč prinaša številne popuste.


Želite miren spanec brez nadležnih komarjev? S komarniki magnetni Strle je to mogoče. Kakovost in zanesljivost dopolnjuje ugodna cena komarnikov. Obiščite nas ali preverite ponudbo na naši spletni strani: http://www.strle.net/vrata-komarniki!